Huawei Ascend P6 na další fotografiích (aktualizováno)

Po nějakém čase znovu slyšíme o chystaném Huawei Ascend P6. Tentokrát se můžeme podívat na vůbec první živé fotografie a poodkrývá se také výbava.

Aktualizováno 18. 6. 2013

Jen pár hodin před oficiálním představení, které proběhne ještě dnes, unikají další tajné snímky Huawei Ascend P6, tentokrát ve stylové bílé variantě.

Huawei Ascend P6

Svou troškou přispělo i samotné Huawei. České zastoupení před malou chvílí uveřejnilo na svém Facebooku sérii fotografií, kterými na odhalení novinky láká. Vidět můžeme prodejní balení a také telefon z profilu.

Původní informace ze 7. 6. 2013

Huawei Ascend P6 bude patřit mezi nejtenčí zařízení na trhu. Jeho tloušťka by údajně měla být pouze 6,2 milimetrů. Výbavou by se novinka měla zařadit spíše ke střední třídě. Ostatně to prozrazuje 4,7palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. O chod nejnovějšího operačního systému Android 4.2.2 Jelly Bean se postará čtyřjádrový procesor K3V2 s taktem 1,5 GHz. Nad Andoridem bude bdít nadstavba Emotion UI 1.6 a milým překvapením jsou 2 GB RAM. Interní paměť dosáhne na 8 GB.

Nyní se na internetu objevily první živé fotografie, které poodhalují design, který kombinuje ostřeji řezané hry se zaoblenými částmi. Také již víme, že hlavní fotoaparát nabídne překvapivě jen 5 megapixelů. Netřeba však předem věšet hlavu, na rozlišení kvalita výsledných snímků až tak nezáleží. Mimo fotografií jsme se dočkali také výsledků v benchmarku. K představení Ascendu P6 by mělo dojít již 18. června v Londýně. Cena se předpokládá okolo 330 dolarů, zhruba tedy 6 500 Kč.

Zdroje: techkiddy.blogspot.in, techkiddy.blogspot.in, gfxbench.com, gsmarena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze