Huawei za týden v Londýně představí důležitou novinku (video)

4

Čínský výrobce Huawei nepolevuje a chystá na příští týden tiskovou konferenci v Londýně, na které zřejmě plánuje ukázat minimálně jednu novinku.

Přesně za týden, 18. června, mohou nejen všichni fanoušci Huawei očekávat důležitou akci, která proběhne v hlavním městě Velké Británie. Předpokládá se, že čínský výrobce představí jednu či více novinek. Prozatím vše nasvědčuje tomu, že bychom se mohli dočkat modelu Ascend P6, o kterém jsme vás již dříve informovali. Ten by měl oslnit například velmi malou tloušťkou, která jen lehce přesáhne 6 milimetrů.

Dočkáme se za týden odhalení Ascendu P6?

V souvislosti s touto akcí se Huawei rozhodlo pořádně nálákat nejen novinářem, ale také potencionální zákazníky. Zveřejnilo video s názvem VIP: Very important product. Volně přeloženo se tak můžeme těšit na vele důležitou novinku. Samotné video je jakýmsi příběhem, kdy je mladíkovi přidělen přísně střežený kufřík s logem Huawei, ve kterém se ono tajemné zařízení ukrývá. K předání dojde v Paříži a vyvolený mladík s ním musí doběhnout až do Londýna. Co je v tajném kufříku, na který je směřována pozornost se dozvíme právě až 18. června.