Živě: začátek prodeje HTC Desire HD v Praze

23

V pondělí vstoupí na náš trh špičkový chytrý telefony HTC Desire HD, nejvýkonnější smartphone s operačním systémem Android na trhu. Za jeho královskou výbavu si však nechá výrobce dobře zaplatit. Ve značkové prodejně vás Desire HD vyjde na 14 500 Kč, na internetu jej lze koupit i pod 14 tisíc. HTC však připravilo promo akci, ve které lze novinku získat za poloviční cenu.

TIP: přečtěte si preview HTC Desire HD

HTC Desire HD - oficiální fotografie

Pokud v pondělí ráno přinesete do značkové prodejny HTC v pražské ulici Na Poříčí svůj starý smartphone a budete mezi prvními 100 šťastlivci, budete mít možnost zakoupit si Desire HD se slevou 50%. HTC blíže nespecifikovalo, co přesně si představuje pod pojmem smartphone. Obecně ale lze říci, že byste měli uspět s telefony s operačními systémy Symbian, Android, Windows Mobile, Blackberry, Maemo a dalšími. Telefon navíc musí být funkční, údajně v kompletním balení s krabicí, veškerým příslušenstvím a dokonce též s dokladem o koupi. Pokud se vám podaří balení i dokladem zkompletovat a vystojíte si frontu, může být Desire HD váš za přibližně 7 250 Kč.

V pondělí se budeme zahájení prodeje účastnit a nafotíme pro vás případné davy nedočkavců. Během dnešního dne rovněž všechny informace ověříme a článek případně aktualizujeme a upřesníme. A co vy? Zaujala vás tato akce?

Aktualizováno 15.10. 14:00

Přímo z prodejny nám byly potvrzeny všechny parametry akce, které jsme popsali výše. Rovněž nám sdělili, že doklad o nákupu starého telefonu není podmínkou, ale vyhrazují si právo jej od zákazníka požadovat. Tímto se chce HTC chránit před odevzdáváním kradených či jinak pochybně nabytých mobilů, což je pochopitelné. Akce se vztahuje pouze na Desire HD, přičemž model Desire Z s QWERTY klávesnicí se začne prodávat až koncem října. Zda k němu bude připravena podobná akce, HTC zatím tají. Rovněž jsme se dozvěděli, že se v prodejně osobně nebo telefonicky na akci dotazovalo už přes 150 lidí, přičemž někteří se do Prahy chystají již v neděli a před obchodem přespí. Pokud si tedy chcete zajistit HTC Desire HD za výhodnou cenu a chcete mít jistotu, že budete mezi prvními 100 šťastlivci, doporučujeme si pořádně přivstat, případně vůbec nejít spát.

Aktualizováno 18.10. 10:00 - živě z místa dění

Před prodejnou HTC v Praze bylo opravdu rušno. První zájemci o HTC Desire HD za poloviční cenu zde čekají již od 18:00 předchozího dne. Fronta čítá více než 120 lidí a je vytvořen pořadník. Finální cena po slevě činí 7199 Kč. První zákazníci dostávají také hrníčky za to, že před prodejnou přečkali noc. Odměnou jim byla také společná fotografie s andílkem. Slevu obdrží prvních 100 zájemců, ale telefonů je přichystáno více. Zbývající budou prodávány za standardní cenu 14 499 Kč. Podívejte se na fotky, jak to v prodejně HTC vypadalo před a po zahájení prodeje.

Nové HTC Desire HD přichystány, prodavači připraveni

Ve frontě čeká v 10 hodin ráno přes 120 lidí, někteří již 16 hodin


Cíl všech čekajcích - HTC Desire HD

HTC Desire HD a porovnání s HTC Desire

Půvabný HTC andílek





První šťastní majitelé nového HTC Desire HD

Zajímá vás, jaké telefony lidé nejčastěji odevzdávali? Byly to zejména starší Nokie s operačním systémem Symbian. Objevily se zde i archaické kousky typu 6600 nebo 7650. Na druhém místě byly telefony s Androidem (včetně několika HTC Desire). Objevil se také iPhone 1.generace.

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
Laco
to tá moja krabica je uz niekde recyklovana do nejakeho časopisu. Obdivujem ludi, co si v tej euforii pri rozbalovani nepotrhaju krabicu a este si ju aj odlozia.No moja skoda...
STEM
Ja jsem si krabicku schoval, ale nedal jsem si pozor na plastovy vnitrek, takze skoncil nekde ve zlute popelnici :(. Skoda...
Martin Pultzner
Dobrý den,
já myslím, že chybějící plastový vnitřek by neměl být takový problém. Pokud k telefonu bude vše ostatní a případně i doklad o koupi, měl byste uspět :)
Hanina
Ahoj, může se Nokia N73 řadit mezi smartphony? Dík!! H.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze