HTC Desire HD a Incredible S dostaly Android 2.3 Gingerbread

2

HTC se rozhodlo pomalu naplňovat svůj slib, že během druhého čtvrtletí letošního roku se dočkají aktualizace na Android 2.3 Gingerbread čtyři modely z jejího portfolia. Konkrétně HTC Desire, HTC Desire Z, HTC Desire HD a HTC Incredible S. Pro začátek mohou mít radost majitelé přístrojů HTC Desire HD a HTC Incredible S.

Výrobce HTC si je vědom toho, že všichni majitelé a fanoušci této značky oceňují rychlou aktualizaci operačního systému Android na vyšší verzi. Není nic horšího, než když se musí čekat na update v řádu měsíců.

V současné době je dostupná aktualizace operačního systému Android u modelů HTC Desire HD a HTC Incredible S na verzi 2.3 Gingerbread. Jedná se o aktualizaci OTA (tzn. Over-The-Air), ke které se dostanete při kliknutí na Nastavení – Info o telefonu – Aktualizace softwaru. Aktualizace pro všechny kusy nemusí být dostupná okamžitě, ale v řádu několika dnů by se měla nabídnout postupně u všech zařízení.

Čtěte: Recenze HTC Desire HD: recenze Androidího velikána

HTC Desire HD: oficiální fotografie

Aktualizační balík má něco kolem 100 MB a k jeho stáhnutí tak doporučuje HTC využít Wi-Fi hotspotů nebo neomezený datový tarif. V případě úspěšné aktualizace budete mít na HTC Desire HD firmware ve verzi 2.36.405.8, u HTC Incredible S verzi 2.12.405.7. Nedočkáte se však nového uživatelského prostředí HTC Sense 3.0, které bude pouze v modelu HTC Sensation a novějších přístrojích. Před samotnou aktualizací softwaru si raději zazálohujte všechna svá data.

Čtěte: Recenze HTC Incredible S: recenze neuvěřitelného Androidu?

HTC Incredible S: oficiální fotografie

Prozatím se nehovoří o přesném termínu updatu pro HTC Desire a HTC Desire Z, ale dá se předpokládat, že tomu bude již brzy. Vše budeme sledovat a přineseme aktuální informace. Aktualizaci firmwaru rovněž, jakmile bude k dispozici, vyzkoušíme i na našem redakčním modelu Incredible S a obratem přineseme čerstvé zkušenosti.

Zdroje: gsmarena.com, pocket-lint.com, htc.com

Diskuze ke článku
michal
Update jsem provedl už ve středu na incredible s a nic se zálohovat nemusí, všechno včetně nastavení zůstalo tak ,jak bylo, dokonce se to objevilo před stažením,že o žádná data nepřijdete.
Marcel
mě píše aktuální, ale nic nenajde ani přes 3g - neomezený net od O2 telefon od sunnysoft.cz zkoušel jsem až dnes - resp. teď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze