HTC Desire HD nedostane Android 4.0

10

Přesto, že HTC Desire HD nepatří mezi nejnovější zařízení, stále má po stránce výkonu co nabídnout. O to víc majitele tohoto zařízení nepotěší zpráva, že výrobce nakonec nepočítá s uvolněním aktualizace na Android ICS pro toto zařízení.

HTC Desire HD - oficiální fotografie

TIP: Recenze HTC Desire HD: recenze Androidího velikána

Samotný výrobce uvádí, že testováním a zjišťováním došel k závěru, že současný software nabízí majitelům Desiru HD tu nejlepší funkčnost a bezproblémové ovládání telefonu a update tak není nutný. V hardwarovém rodokmenu najdeme přítomnost 1 GHz jednojádrového procesoru Snapdragon nebo paměť RAM s kapacitou 768 MB. Je tak jednoznačné, že je kompatibilní s Androidem Ice Cream Sandwich, zejména pokud se podíváme na čerstvou novinku Desire C, která tuto verzi obsahuje a přitom má 600 MHz procesor. Přesto není třeba házet flintu do žita, na internetu se uživatelé jistě pokusí o portaci nebo vlastní ROM, nesoucí tuto verzi.

Zdroje: androidcentral.com, blog.htc.com

Diskuze ke článku
Míraa
Začínám přát HTC aby ho Huawei či jiní číňani převálcovali, sice díky subvencím od Čínské vlády, ale i tak. HTC nejen že vyrobí děsně problémový, předražený mobil s unibody konstrukcí, kde jsou ovšem 3 krytky na antény a všechno vrže jak mobil za 3500,- ale ještě takhle vystrčí prostředník na své zákazníky, které si tuto značku kdysi považovali. Ale časy se mění. Trh je nekompromisní a poslední přístroje od HTC mi vždy přišly jako předražený kompromis.
Skywall
Podle mě není tahle informace pravdivá. Na facebooku od HTC je zpráva: "Ahoj, update je stále v plánu".
Vlastimil
Skywall: Už jsem to tu psal před pár dny a někdo mi tady taky tvrdil že update bude. Přece by Kanadský operátor nelhal. S čista a jasna se na nás co mám DHD HTC vykašlalo a chtějí to nějak vymluvit co je pro uživatele to nejlepší.
15k3
A to je problém? Od čeho je tu XDA fórum.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze