HTC Desire HD dostává update: odstraňuje problémy s Wi-Fi

10

Tchajwanské HTC začíná postupně uvolňovat update firmwaru pro svůj bývalý vlajkový top smartphone, model HTC Desire HD. Přináší opravy některých bugů, a to hlavně co se týče problémů s vestavěným modulem Wi-Fi.

Nejnovější over-the-air aktualizace operačního systému pro HTC Desire HD nese označení 2.50.405.2. Je založena na Androidu 2.3.3. Nově přináší drobné zrychlení chodu systému a opravy některých chyb. Tou největší je zcela určitě oprava problémů se špatným připojováním a signálem vestavěné Wi-Fi síťové karty. Mnozí z vás, kteří tento telefon vlastníte jistě dobře víte, o čem mluvíme.

HTC Desire HD - obrázky z recenze
Tip: přečtěte si také článek - Recenze HTC Desire HD: recenze Androidího velikána

Výrobce začíná aktualizaci uvolňovat postupně po celém světě. Pokud vám již vaše zařízení ohlásilo její dostupnost, a update jste již úspěšně provedli, tak nám do diskuze od článkem určitě nezapomeňte napsat, jaké z ní máte první dojmy.

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
sovereign
Jak dlouho trvá aktualizace ? Mobil se už aktualizuje celou hodinu. Je tam trojůhelník s vykřičníkem a panáček.
Míra
Aktualizace proběhla v pořádku, je nutné mít alespoň 35% baterie. Žádné změny jsem zatím nemohl vyzkoušet, subjektivně se zdá systém svižnější, hlavně při načítání nainstalovaných aplikací v novém Marketu.
bacculite
upřímně, problémy s wifi nastaly až po aktualizaci...
Martin
Po aktualizaci se mi začal telefon samovolně restartovat,vždy asi po 5 minutovém intervalu. Nevíte co mám udělat?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze