HTC Desire X v redakci: unboxing a první fotografie

Do redakce nám dorazil zbrusu nový HTC Desire X, který byl představen koncem srpna v Berlíně. Podívejte se na první fotografie a unboxing této novinky střední třídy, která zaujme elegantním designem, 4palcovým displejem nebo dvoujádrovým procesorem.

HTC Desire X nedržíme v rukou poprvé. Byl to totiž jediný telefon, který HTC představilo na veletrhu IFA v Berlíně, kde jsme pro vás natočili také videopohled. Telefon měl do České republiky dorazit už v polovině září, ale dodávky se opozdily a prodávat se začal až včera. Než se podíváte na náš tradiční unboxing, pojďme si zopakovat, co je vlastně Desire X zač. Jedná se o model střední třídy, který bude posazen cenově i výbavou nad model One V, ale pod vyšší model One S. Mezi tyto dva telefony pasuje téměř dokonale, protože nabídne 4 palcový displej, dvoujádrový 1GHz procesor, 5MPx fotoaparát a samozřejmě Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Dost již ale technických informací, které si můžete ostatně podrobně prohlédnout jak v tabulce na konci článku, tak v našem novém katalogu. Přinášíme vám první fotografie a videopohled z rozbalování telefonu z krabičky.

HTC Desire X – první pohled a unboxing

Na podrobný videopohled a první dojmy se můžete těšit už příští týden. Zároveň pro vás samozřejmě začínáme připravovat recenzi. Už nyní se nás ale v diskuzi pod článkem můžete ptát, co vás zajímá a co máme vyzkoušet. Rádi vám přímo v diskuzi odpovíme.

Technické parametry HTC Desire X

Kompletní specifikace
Konstrukce118,5 × 62,3 × 9,3 mm, 114 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper LCD, 4" (800 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 480 × 800 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S4 Play MSM8225, CPU: 2×1 GHz, GPU: Adreno 203
PaměťRAM: 768 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor1 650 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostříjen 2012, 7 400 Kč

Za zapůjčení HTC One X děkujeme oficiálnímu obchodu HTC.

Diskuze ke článku
.ned
Dobrý den,

děkuji za dlouho očekávané první video. Byl jsem se včera osobně na telefon podívat do prodejny HTC. Nezdá se Vám také, že jas displeje je (při automatické regulaci) poněkud slabý? Také by mě v první řadě zajímala zkušenost s výdrží baterie, kapacita vypadá slušně, ale s dvoujádrem starší technologie? pouze běžně telefonuji a občas pošlu SMS, vzjímečně bluetooth, takže spíš mírná zátěž.

Díky za reakce!
Vladimír
Těším se na recenzi, vyzkoušejte prosím navigaci v praxi, práci s internetem,zajímalo by mne i srovnání s modelem One V
Sjone
ahoj, rad bych pozadal o nejake informace v recenzi o plynulosti systemu a vydrzi baterie. hodne pouzivam IM, tak musim na soucasnem zarizeni nabijet dvakrat denne a to je neprijemne. ten den by byl fajn. diky moc
Caszidy
Mně by zajímalo, kde je to avizované zlevnění produktů HTC, které slibovalo vedení společnosti, když "brečelo" nad nízkými prodeji...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze