HTC 7 Pro s QWERTY a WP7 v ČR: známe cenu i (ne)dostupnost

1

Společnost HTC uvede během zítřka na český trh nejnovější přírůstek do svého portfolia chytrých telefonů. HTC 7 Pro s OS Windows Phone 7 a výsuvnou QWERTY klávesnicí si oblíbí zejména firemní zákazníci, nabízí však také spoustu multimediálních funkcí pro chvíle oddechu.

Pod velkým dotykovým 3,6" WVGA displejem s rozlišením 480 x 800 se v elegantním těle přístroje ukrývá výsuvná QWERTY klávesnice s ergonomicky navrženými klávesami pro komfortní a rychlé psaní. Předností je pátá řada kláves, vyhrazená pro numerické znaky. O svižný chod přístroje se stará rychlý procesor na frekvenci 1 GHz a s operační pamětí 576 MB. Vnitřní paměť telefonu o velikosti 8 GB zajistí dostatečný prostor pro ukládání dokumentů, aplikací i multimediálního obsahu. Zařízení je dále vybaveno fotoaparátem s rozlišením 5 Mpix, automatickým ostřením, bleskem a podporou natáčení videí ve vysokém rozlišení 720p.

HTC 7 Pro - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naší recenzi příbuzného modelu HTC HD 7

Plná podpora dokumentů sady Microsoft Office a implementace poštovního klienta Microsoft Outlook zaujme zejména manažery, kteří nyní mohou prostřednictvím HTC 7 Pro plnohodnotně pracovat i na cestách. Kancelářské funkce HTC 7 Pro doplňuje také bohatá multimediální výbava pro chvíle odpočinku s pokročilými technologiemi jako Dolby Mobile či SRS WOW HD. K pohodlnému sledování videa lze po vysunutí klávesnice naklopit displej a v této poloze jej zafixovat.

Čtěte: Recenze HTC 7 Trophy: tentokrát bez trofeje

Nové generace mobilního operačního systému Windows Phone 7 nabízí uživatelské rozhraní složené z tzv. "dlaždic" a Hubů. Systém nabízí např. People, Pictures, Games, Music & Video, Office nebo Marketplace Hub. Uživatelé zvyklí na prostředí HTC Sense si oblíbí aplikaci HTC Hub, příznivci hraní potom pestrý výběr her služby Xbox Live.

(Ne)dostupnost

Nový model HTC 7 Pro bude dostupný od úterý 25. ledna 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 12 999 Kč. Tak zní přesné vyjádření z tiskové zprávy. Rozhodli jsme se tyto informace ověřit přímo ve značkové prodejně HTC v Praze. Nezdálo se nám totiž, že bychom měli přijít na řadu tak brzy, jako uživatelé v Německu. Bohužel se naše podezření potvrdilo. Pracovníci výše zmíněné značkové prodejny vůbec přesně nevědí, kdy se k nim HTC 7 Pro dostane a minimálně do konce tohoto týdne jej neočekávají.

Značková prodejna HTC v Praze
Tip: pokud vás zajímají telefony této značky, pak zkuste navštívit oficiální Český web HTC

Zdroj: TZ HTC

Diskuze ke článku
Majk
Tak co aby redakce pošťouchla HTC a zeptala se jak to valstně s tou dostupností mysleli?
Už sem si ho objendal tady http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT-185/htc-7-pro-gold.html o 1000 levnějc, jinde ho měli jen drahej, ale zatím stejně nikde neni skladem, tak se snad rychle dočkám.
PS: to jméno musel vymyslet nějakej tatar, to nejde kloudně nikde vyhledat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze