Kupte si dnes HTC 7 Pro a dostanete zdarma MS Office 2010

Společnost HTC dnes upřesnila dostupnost nového modelu HTC 7 Pro s novou generací operačního systému Windows Phone 7. Pro nedočkavé uživatele, kteří dávají přednost hardwarové klávesnici před softwarovou variantou, připravila společnost zajímavou promo akci.

HTC 7 Pro - oficiální fotografie

Každý, kdo si v pátek 28. ledna zakoupí nový HTC 7 Pro ve značkové prodejně HTC v pražské ulici Na Poříčí 24, dostane jako bonus zdarma Microsoft Office 2010 Home and Student.

Čtěte: HTC 7 Pro s QWERTY a WP7 v ČR: známe cenu i (ne)dostupnost

"Náš nový operační systém Windows Phone 7 pro mobilní telefony je navržen tak, aby měl uživatel po ruce služby a nástroje pro práci i zábavu," říká René Keyzlar, Mobile Solutions Manager ze společnosti Microsoft a dodává: "Mobilní verze Office v HTC 7 Pro je tedy přímo propojená s Office 2010 pro stolní počítače. Díky páteční promo akci ve značkové prodejně HTC budou moci uživatelé vytvářet a upravovat všechny Office dokumenty nezávisle na platformě díky unikátní integraci Office Mobile ve Windows Phone 7."

Oficiální český obchod společnosti HTC v pražské ulici Na Poříčí 24

U ostatních prodejců bude HTC 7 Pro dostupný v průběhu února 2011. Doporučená cena nového modelu je stále stanovena na 12 999 Kč, což se ale časem jistě pohne směrem dolů.

Více info na www.htc.cz

Zdroj: TZ HTC

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze