Hra Pokémon Go je oficiálně dostupná v České republice

44

Čekání na oficiální dostupnost hry Pokémon Go nebylo tak dlouhé, jak se mohlo zdát. Dnes dopoledne její vývojáři prostřednictvím sociálních sítí ohlásili dostupnost hry napříč téměř všemi státy Evropy a v seznamu nechybí ani Česká republika.

Pokémon GO

Hra Pokémon Go byla vydána ve středu 6. července a okamžitě začala nabírat na popularitě. Během několika dní dosáhla mnoha miliónů instalací a rozšířila se mezi hráči po celém světě. To vše i přes svou omezenou dostupnost. V prvních dnech si ji oficiálně mohli stáhnout pouze uživatelé z USA, Austrálie a Nového Zélandu. Tento týden se přidalo Německo, Velká Británie a včera Španělsko, Portugalsko a Itálie. Očekávalo se, že na český trh hra dorazí snad do konce měsíce. Nakonec však čekání nebylo zdaleka tak dlouhé.

TIP! Šílenství jménem Pokémon GO: ostatní aplikace téměř nemají šanci

Hra Pokémon Go

Dnes dopoledne se na sociálních sítích oficiálních stránek Pokémon Go objevila informace, že došlo k dalšímu rozšíření dostupnosti. Tentokrát jde o doposud největší jednorázové rozšíření, neboť se dočkaly téměř všechny státy v Evropě. Nově se tak oficiálně mohou připojit hráči z Belgie, Bulharska, České republiky, Dánska, Estonska, Finska, Grónska, Chorvatska, Irska, Islandu, Kypru, Litvy, Lotyšska, Maďarska, Malty, Nizozemska, Norska, Polska, Rakouska, Rumunska, Řecka, Slovenska, Slovinska, Švédska a Švýcarska. Hru byste měli najít v obchodě Google Play, respektive AppStore v případě zařízení s iOS.

Pokémon GO is available in twenty-six new countries. As of tonight, Trainers living in Austria, Belgium, Bulgaria,...

Zveřejnil(a) Pokémon GO dne 16. červenec 2016

Aktualizováno: Přibližně od 12:30 je již hra běžně ke stažení z obchodu Google Play i skrze mobilní telefony. Potvrzenou máme také dostupnost v obchodě AppStore.

Podívejte se na naše tipy a triky, jak hrát Pokemon Go!

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Zidan
Sobota 12:27 a už stahuju. :)
Marek Šoltys
Marek Šoltys
z appstoru to stiahli napisalo polozka uz je nedostupna
Michal
Nemohu stáhnout :/ hlásí mi to v app store že není k dispozici
petr
smutné, že takový nesmysl dokáže zblbnout i dospělého člověka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze