S Honorem View 20 se jen tak neztratíte! Nabídne pokročilou GPS i videa v 960 FPS

5× aktualizováno
S Honorem View 20 se jen tak neztratíte! Nabídne pokročilou GPS i videa v 960 FPS
  • Honor chystá další špičkový telefon, tentokrát s procesorem Kirin 980
  • Velký displej bude mít malou díru pro čelní kamerku
  • Fotoaparát bude využívat CMOS snímač od Sony

Aktualizováno 21. 12. 2018

Očekávaný Honor View 20 odhaluje několik dalších údajů ze specifikací. Jednou z těch zajímavějších bude pokročilá GPS, která se poprvé objevila už u Huawei Mate 20 Pro. Ta má zajistit mnohem přesnější sledování polohy – problémem tak není ani pohybování se uživatele mezi vysokými budovami, které mohou někdy blokovat signál.

Honor View 20 GPS

Další obrázek poté odkazuje na schopnost telefonu nahrávat 960FPS videa, což není žádným zásadním překvapením vzhledem k tomu, že má být telefon osazen 7nm procesorem Kirin 980.

Honor View 20 960 FPS

Aktualizováno 20. 12. 2018

Informace o chystaném Honoru View 20 (v Číně nazývaném jako Honor V20) k nám, zdá se, nepřestávají přicházet ani s blížícími se Vánocemi. Poslední únik přináší záběr balení Maserati edice, která bude údajně nabízena hned ve dvou variantách. První verze se 6 GB RAM a 64GB úložištěm zájemce přijde na 2 799 čínských juanů, tedy přibližně 11 tisíc korun i s daní. Za variantu se 128GB úložištěm si pak zájemci připlatí přibližně o 2 tisíce korun více.

Honor View 20

Aktualizováno 19. 12. 2018

Do oficiálního představení Honoru View 20 dojde přibližně za měsíc. Nově uniklé plakáty odhalují, že se telefon bude pyšnit 4 000mAh baterií a čelním fotoaparátem s 25megapixelovým rozlišením.

Současně došlo také k úniku fotografie, na které vidíme zadní stranu zařízení. Na tom by možná nebylo nic zajímavého. Za povšimnutí však stojí logo luxusní automobilky Maserati. Zdá se, že se Honor po vzoru ostatních, například OnePlus, také spojí s výrobce prémiových automobilů.

Honor View 20

Aktualizováno 13. 12. 2018

O skvělé kameře chystaného Honoru View 20 jsme již slyšeli hodně. Tentokrát však na veřejnost unikají snímky z benchmarku AnTuTu, který se podíval na zoubek výkonu. Výsledek potvrzuje přítomnost procesoru Kirin 980, který doprovodí 8 GB RAM a 128GB úložiště. Hned při uvedení do prodeje bude smartphone běžet na Androidu 9 Pie. Cena nového Honoru s „dírou v displeji“ by měla činit 385 eur, tedy přibližně 12 tisíc korun i s daní.

Honor View 20 AnTuTu

Aktualizováno 11. 12. 2018

Před pár dny oznámený Honor View 20 si světovou premiéru odbude již 22. ledna v Paříži. Kromě supervýkonného procesoru Kirin 980, který najdeme i v Huawei Mate 20 Pro nebo Honoru Magic 2, se může pochlubit také CMOS snímačem od Sony s označením IMX586, jenž kryje takzvaný Bayerův filtr s maticí 4 × 4. Pixely mají velikost 0,8 µ – ta je díky vysokému rozlišení menší, než je běžné. Ale co to přesně znamená pro uživatele?

Senzor si má hravě poradit hned s několika druhy scén včetně těch s extrémně nízkou hladinou jasu. V takových případech jsou zpracovány čtyři pixely do jednoho, díky čemuž se sníží hladina šumu a zároveň se zmenší rozlišení na 12 megapixelů. Milovníky videa zase potěší možnost natáčení až v 90 FPS ve 4K. Jak nesporné kvality senzoru od Sony Honor ve svém novém smartphonu využije se dozvíme již za měsíc. Mezitím se můžete podívat na první testovací snímky.

Původní informace z 5. 12. 2018

Tiše se k nám přikrádá dost možná nový trend. Který máme na mysli? „Díru v displeji“, která se již v prosinci objeví ve smartphonech Samsung a Huawei. Krátce po Novém roce se k nim přidá také telefon od Honoru. Zástupci společnosti již rozeslali pozvánku na tiskovou konferenci, na které se nachází obrys samotného zařízení. Mnoho neprozrazuje. Spatřit však můžeme velký displej, pravděpodobně s malými rámečky, ve kterém se bude nacházet v levém horní rohu drobný otvor. Co v něm bude? Samozřejmě čelní kamerka.

Honor View 20

Spekuluje se, že budoucí model by mohl nést označení Honor View 20. Novinka bude mířit do těch nejvyšších pater, což naznačuje nasazení velmi výkonného procesoru Kirin 980. Jak jste mohli vidět na pozvánce výše, k představení dojde 22. ledna 2019 v Paříži, tedy v období mezi veletrhy CES a MWC.

Diskuze ke článku
Jab
Kterou zrcadlovkou to zase fotili?
Petr Válek
Petr Válek
???????? to bude zase FAKE !!
Guli
Slabinu?
Ze je to spionazni Huawei...
fryy
to sa v maserati neboja čínskej špionáže?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze