Trojice fotoaparátů Huawei nova 4 se bude nabízet hned ve dvou konfiguracích

3× aktualizováno
Trojice fotoaparátů Huawei nova 4 se bude nabízet hned ve dvou konfiguracích
  • Zadní strana telefonu připomíná uspořádáním fotoaparátů Huawei P20 Pro
  • Přední straně dominuje téměř bezrámečkový displej s miniaturním kulatým výkrojem v levém horním rohu
  • Zobrazovací panel by mohl dodávat výrobce BOE

Aktualizováno 14. 12. 2018

Nadcházející představení Huawei nova 4 s sebou přináší další informace o specifikacích zařízení a také designu. Tentokrát se na internet dostaly rendery odkazující na čtyři barevné varianty, ve kterých bude nova 4 k dostání. Kromě klasické černé mezi nimi najdeme také variantu bílou, modrou i červenou s líbivým gradientem.

Zadní trojice senzorů fotoaparátu má být osazena 48megapixelovým ultraširokoúhlým senzorem doplněným o 16megapixelový a 2megapixelový senzor. K dispozici však má být i levnější verze (pravděpodobně s přídavkem „i“), kde bude senzor s rozlišením 48 megapixelů nahrazen 20megapixelovým. K vyfocení selfies poslouží 25megapixelová kamerka ukrytá uvnitř výkroje v displeji. Telefon by měl obdržet baterii s kapacitou 3 750 mAh doplněnou o rychlé 18W nabíjení.

O dostatek výkonu se má postarat Kirin 970 doplněný o 8 GB RAM a 128GB úložiště. Naši pozornost si má získat také 6,4palcový displej s Full HD+ rozlišením a netradičním poměrem 19,25:9.

Aktualizováno 5. 12. 2018

Dobu do oficiálního představení si můžeme ukrátit novými snímky. Huawei nova 4 uniká na živých snímcích, které jej zachycují v modré variantě. Jasně je patrná „díra“ v levém horním rohu s čelní kamerkou. Na zadní straně se pak nachází trojlístek fotoaparátů, ne nepodobný modelu Huawei P20 Pro.

Huawei nova 4

Aktualizováno 3. 12. 2018

Huawei dnes zveřejnil zdánlivě stejný teaser jako v minulém týdnu. Tentokrát se však v kruhovém výřezu nachází čelní kamerka. Na teaseru je rovněž uvedeno datum představení. Premiéra by tak dle současných informací měla proběhnout 17. prosince 2018, tedy přesně týden před Štědrým dnem.

Huawei nova 4 by se měl světu představit za dva týdny

Původní informace z 29. 11. 2018

O plánech Huawei uchvátit prvenství v představení smartphonu s výkrojem v displeji jsme vás již informovali. Až do nynějška se však nevědělo, o jaký smartphone se bude jednat. Podle posledních informací by „vykrojeným“ měl být Huawei nova 4.

Zadní strana telefonu silně připomíná Huawei P20 Pro a přední straně dominuje téměř bezrámečkový displej s miniaturním kulatým výkrojem v levém horním rohu. Huawei dokonce již ukázal demo variantu zařízení s výkrojem, který Samsung označuje jako Infinity-O. Během prezentace bohužel nebyla ukázána zadní strana zařízení. Zobrazovací panel očekávaného Huawei nova 4 by mohl dodávat výrobce BOE, který zajistil displeje i pro Huawei Mate 20 Pro.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
A není to úplně jedno, kdo s tím hnusem přijde první?
Jirka
Já nechci žádný přední foťák, v životě jsem neudělal ani jedno selfíčko, (samozřejmě i pro to že nejsem žádný krasavec) atd..Teď mám Note 9.
No prostě..........výřezy,díry......nemám slov, nemám slov.
NoName
Taky bych zcela odstranil predni fotak je k nicemu videohovory nepouzivam a selfie jsem nikdy neporidil byl to jen trend pro videohovory od roku 2003 konkretne nec e606 prvni umts 3g telefon pro videohovor od te doby cpou predni kameru vsude nekdo to uz musi zmenit za me zbytecna vec
Tomáš
Takže displeje budou též zelené? :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze