Honor představuje levného konkurenta pro chytrý náramek Mi Band i nový MagicBook

Honor představuje levného konkurenta pro chytrý náramek Mi Band i nový MagicBook
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Honor Band 6 je menší variantou náramku Honoru Watch ES
  • Nový MagicBook Pro se chlubí procesorem od Intelu

Honor, který se nedávno oficiálně odtrhl od Huawei, nelení a v rámci digitálního veletrhu CES 2021 představuje nový chytrý náramek i upravený notebook z řady MagicBook.


Honor Band 6 je na první pohled velmi podobný náramku Honor Watch ES, který jsme pro vás recenzovali v říjnu loňského roku. Hlavním rozdílem u Honor Bandu 6 je o něco menší 1,47" AMOLED panel. Ze zdravotních funkcí je k dispozici SpO2 senzor, snímač srdečního tepu i schopnost monitorovat spánek, stres či menstruační cyklus. Náramek nabídne celkem deset sportovních režimů, z nichž šest dokáže vykonávanou aktivitu detekovat zcela automaticky. Novinka bude nabízena bez NFC s očekávanou cenou kolem 900 Kč.

Honor Band 6

Druhou novinkou je Honor MagicBook Pro, který je nově možné pořídit i s procesorem Intel Core. Uvnitř tak najdeme Intel Core i5-10210U a GeForce MX350. Vše ostatní zůstává identické jako u dříve představené varianty s hardwarem AMD. Zařízení se chlubí 16 GB RAM, 512GB úložištěm, 56Wh baterií a 16,1" obrazovkou. MagicBook Pro s Intel procesorem má zájemce vyjít zhruba na 30 tisíc korun i s DPH. Oficiální ceny i (případná) dostupnost na našem trhu mají být teprve oznámeny.

Honor MagicBook Pro Intel
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze