Chytrý náramek Honor Band 7 dorazil do redakce. Ptejte se na to, co vás zajímá

2
Chytrý náramek Honor Band 7 dorazil do redakce. Ptejte se na to, co vás zajímá
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Ve výbavě najdeme 1,47" AMOLED displej s 2,5D zaoblením
  • Náramek zaujme designem i nízkou hmotností

Společnost Honor má za sebou bohatou historii chytrých náramků, které nabízí slušnou výbavu za zajímavou cenu. Nejnovějším zástupcem je Honor Band 7, který k nám dorazil v líbivém barevném provedení Emerald Green. Jaké jsou naše první dojmy?

Kompaktní stylovka pro dámy?

Testované barevné provedení Emerald Green je podle nás nejzajímavější z celé nabídky, kde najdeme také černou verzi Meteorite Black či růžovou Coral Pink. Emerald Green totiž kombinuje stříbrné pouzdro (jedná se o zdařilou imitaci kovu, ovšem je plastové) s řemínkem, jenž je na spodní straně zelený, zatímco horní část je béžového odstínu. Kombinace všech barev naživo vypadá moc hezky a díky menším rozměrům bude zaručeně slušet i na dámském zápěstí. Nízkou hmotnost (necelých 30 gramů i s řemínkem) pak ocení všichni, kdo na zápěstí neradi nosí větší a těžší hodinky.

Kromě kvalitního zpracování potěší klasická voděodolnost do 5 ATM, jednoduché ovládání pomocí jediného tlačítka na pravém boku (v kombinaci s displejem) či přítomnost základního zdravotního monitoringu, jako je srdeční tep, kvalita spánku či celodenní monitoring okysličení krve. Informace si lze detailně prohlédnout v aplikaci Honor Zdraví, která je velmi pěkně zpracovaná a zaměříme se na ni v recenzi.

Povedený displej a svižné prostředí

Výrobce pro tento model použil 1,47" AMOLED panel s 2,5D zaobleným hlinito-křemičitým sklíčkem, jenž lze stylizovat pomocí široké nabídky ciferníků. Chvalitebná je i přítomnost režimu Always-On, která u cenově dostupných chytrých náramků občas schází, stejně tak si nelze stěžovat na maximální jas, jenž lze upravovat v pěti krocích, automatická regulace však schází. Pozitivní je rovněž design samotného prostředí, které vypadá moderně a především funguje svižně.

Kromě výše uvedeného nechybí ani klasická paleta funkcí, jako je budík, svítilna, možnost vyhledání připojeného smartphonu, stopky, počasí, ovládání hudby (respektive přehrávače na propojeném telefonu) nebo oznámení. Platí přitom, že notifikace si lze pouze prohlížet a není možné na ně zareagovat (ani přednastavenou odpovědí), což je u většiny chytrých náramků v této ceně stále standard.

Honor Band 7

Ze sportovních funkcí poté výrobce slibuje monitoring až 96 různých aktivit včetně podpory automatického rozpoznání aktivit, jako je běh, chůze, veslování či eliptického trenažéru. Integrovanou GPS náramek nemá, tudíž se spoléhá (v případě záznamu trasy) na tu v propojeném smartphonu.

Již brzy přineseme klasickou recenzi, do té doby nám však můžete pokládat veškeré dotazy.

Honor Band 7

Konstrukce43 × 25,4 × 11 mm, 18 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano
DisplejAMOLED, 1,47" (368 × 194 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.0, ne, ne
Akumulátor180 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:05 hodin
Diskuze ke článku
Zelený Čaj
Zelený Čaj
Krásný den, tento náramek vlastním už asi od půlky Prosince 2022 nechtějte vědět jak jsem se k němu dostal... :D

Tudíž se můžete zeptat i mně tady v komentářích.. :-)))

Btw. už mě nebaví a vyčkávám na 8čku :D :D :D
Tom Novak
Tom Novak
Srovnejte ho s Huawei Band 7.Mimo vzhledu a možná OS...Honor pořád ještě LiteOS? Ne že by ,,Harmony,, na Huawei něco přinesl:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze