Zacvičte si doma s trenérem Honoru. K hodinkám MagicWatch 2 získáte zdarma Band 5

1
Zacvičte si doma s trenérem Honoru. K hodinkám MagicWatch 2 získáte zdarma Band 5
Fotografie: Honor
  • Za necelých 5 tisíc korun získáte hned dvě chytrá zařízení ze segmentu nositelné elektroniky
  • Akce Honoru na českém trhu platí pouze do 29. března

Nouzový stav v České republice bude ještě nějaký ten den platit, což mimo jiné znamená, že jsou zavřené veškeré posilovny či fitness centra. S ohledem na zákaz shromažďování padá i možnost pobývat s osobním trenérem. Jednou z možností je tak využít služeb internetu, nebo rovnou virtuálních trenérů. Ten je k dispozici i v chytrých hodinkách Honor MagicWatch 2. Při konkrétním cvičení můžete dostávat pokyny, jak cviky správně provádět a v jakých intervalech.

Honor MagicWatch 2 46 mm

Rozměry45,9 × 45,9 × 10,7 mm, 41 g
DisplejAMOLED, 1,39" (454 × 454 px)
Fotoaparát
Procesor
PaměťRAM: 32 MB, úložiště: 4 GBne
Akumulátor455 mAh

Na českém trhu si chytré hodinky Honoru můžete pořídit za necelých 5 tisíc korun. V současné době Honor přišel s akcí, kdy ve vybraných obchodech získáte k MagicWatch 2 ještě nejnovější chytrý náramek Honor Band 5. Ten rovněž nabízí možnost sledování sportovních aktivit a má barevný displej. Samostatně by vás vyšel na zhruba 900 Kč, jde tak o vcelku příjemný dárek. Sluší se připomenout, že jde o časově omezenou akci, která končí již tento týden v neděli, tedy 29. března.

Honor Band 5

Rozměry43 × 17,2 × 15 mm, 22,7 g
DisplejAMOLED, 0,95" (240 × 120 px)
Fotoaparát
Procesor
Paměťúložiště: ?
Akumulátor100 mAh, doba nabíjení: 2:00 hodin
Diskuze ke článku
Petr
Tyhle hodinky jsem si pořizoval hlavně kvůli běhání, nějakou dobu jsem byl mimo a potřeboval se do toho zase dostat. Za tu cenu jsem neměl nějak strašně velký očekávání, ale musím říct, že jsem byl hodně mile překvapenej. Ty funkce jsou vytvořený skvěle a hodně při tom běhu pomáhaj.. takže začínajícím běžcům bez parťáka nebo trenéra rozhodně doporučuju

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze