Honor Band 6 a MagicBook Pro se chlubí 17 oceněními od globálních médií za CES

Honor Band 6 a MagicBook Pro se chlubí 17 oceněními od globálních médií za CES
Fotografie: Honor
  • Honor 6 Band získal celkem 14 ocenění
  • Další 3 ocenění si připsal MagicBook Pro

CES (Consumer Electronic Show) je mezinárodní nejvlivnější veletrh moderní techniky, během kterého prestižní světové značky představují své nejnovější produkty. Honor odhalil novinky tohoto roku, Honor MagicBook Pro a fitness náramek Honor Band 6, který je přirovnáván svými funkcemi i vzhledem spíše k fitness hodinkám. Oba produkty na sebe strhly pozornost a byly oceněny hned několika respektovanými médii jako Best of CES 2021.

Honor Band 6

Honor Band 6 získal na veletrhu CES 2021 celkem 9 prestižních mezinárodních médií včetně Phandroid, Tech Advisor nebo PocketNow. Mimo jiné Honor Band 6 zabodoval i u 5 dalších médií v kategoriích fitness tech a nositelná zařízení. Média především vyzdvihovala nejen překvapivou výdrž baterie (až 14 dní na 1 nabití), ale i funkce pro monitorování zdraví včetně měření spánku, stresu, hladiny kyslíku v krvi a srdečního tepu. Tyto pokročilé funkce, stejně jako 1,47palcový AMOLED displej s voděodolností do 50 metrů, najdete u fitness náramků jen ztěžka.

Honor MagicBook Pro

Mluvilo se i o novém notebooku Honor MagicBook Pro. Podle zahraničních médií můžeme Honor MagicBook Pro považovat za jeden z nejvýkonnějších notebooků, který ohromí a nezklame cenou. Honor MagicBook Pro si zasloužil ocenění Best of CES od médií Newsweek, UberGizmo a Android Headlines.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze