Hodinky Xiaomi Watch Color poodhaleny, zcela se představí 3. ledna

2
Hodinky Xiaomi Watch Color poodhaleny, zcela se představí 3. ledna
  • Další chytré hodinky od Xiaomi mají mít kruhový displej
  • Budou připraveny i na plavání díky zvýšené odolnosti
  • Očekává se více barevných variant

Xiaomi v letošním roce představilo své první chytré hodiny pod hlavičkou řady Mi, jmenovitě líbivé Mi Watch. Nezůstalo však jen u nich. Skrze weibo.com byly prezentovány další chytré hodinky nazvané Xiaomi Color Watch, které však výrobce odhalil bez větších fanfár a dokonce i podrobností. O výbavě tudíž prozatím mnoho nevíme. Z dostupných obrazových materiálů je zřejmé, že nové hodinky nabídnou kruhový displej, pravděpodobně o úhlopříčce 1,39 palce. Color Watch mají mít senzor srdeční frekvence a dle fotografie též odolat vodě, neboť je bude možné využívat k plavání.

Xiaomi Color Watch

Jejich poznávacím znamením mají být různé barevné varianty. Kolik jich ve finále bude? To prozatím není jasné, avšak již nyní můžeme spatřit celkem tři odstíny: stříbrný, zlatý a černý. Kompletní představení má proběhnout 3. ledna 2020, tedy tento týden v pátek.

Diskuze ke článku
Mio
"... též odolat vodě, neboť je bude možné využívat k plavání." Ano, ale když do hodinek vnikne při plavání voda, tak s reklamací máte smůlu. IP68 nebo 5ATM na plavání určitě nestačí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze