Hledáte další využití MagSafe? Epico Magnetic Wallet si oblíbíte

4
Hledáte další využití MagSafe? Epico Magnetic Wallet si oblíbíte
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Epico Magnetic Wallet je peněženka a stojánek v jednom
  • Potěší kvalitním zpracováním, designem i cenou
  • Kompatibilita je zajištěna s iPhony z modelové řady 12 a novějšími

Epico nabízí produkty s výhodným poměrem ceny a výkonu, naposledy jsme se o tom přesvědčili v recenzi na powerbanku, která s přehledem dobije i váš notebook. Dnes se podíváme na malou vychytávku, která využívá potenciálu MagSafe. Už z toho je patrné, že dnes půjde o příslušenství zaměřené na jablíčkáře, konkrétně na majitele iPhonů z modelové řady 12 a novější.

Epico Magnetic Wallet je, jak už název napovídá, magnetická peněženka. Samozřejmě Epico není jedinou značkou, která magnetické peněženky pro iPhony nabízí, má je Apple, má je Peak Design a stovky dalších výrobců. Čím se tedy liší? Za mě primárně sílou, kterou se dokáží přitáhnout k těle iPhonu a samozřejmě také designem. Dnes testovaný kousek od Epica pořídíte ve třech barvách: hnědé (koňakové), černé a tmavě modré, kterou jsem pro test preferoval i já.

Při výrobě Epico Magnetic Wallet nemuselo být z kůže staženo ani jediné zvíře.

Peněženka je vyrobena z PU kůže, v klidu tedy mohou zůstat i ochránci přírody. Přiznám se, že kdybych nevěděl, že nejde o kůži, asi bych musel dlouze přemýšlet, než bych to poznal sám. Materiál je totiž velice příjemný, na omak hladký, přesto nechybí efektní štepování. Logo výrobce je do těla peněženky vyražené, je tedy méně nápadné a celkově hezky zapadá.

Přímo do Epico Magnetic Wallet lze vložit dvě platební karty, případně papírovou hotovost, záleží na vašich potřebách. Samozřejmostí je i průřez ze zadní strany peněženky, který usnadní vyjmutí karet. Osobně mě však mnohem více potěšil fakt, že peněženka poslouží i jako stojánek pro horizontální/vertikální položení smartphonu. Stačí odklopit přední sponu, jedním prstem ohnout klub a stojánek je na světě. Díky inteligentnímu tvaru lze smartphone postavit/položit, poloha peněženky se přitom nemusí měnit, je stále na jednom místě.

I samotný stojánek drží pohromadě díky magnetům, žádných suchých zipů či jiných hrůz se obávat nemusíte. Stojánek sám používám několik týdnů a za tu dobu mohu potvrdit, že na svém místě drží velmi pevně a navíc síla magnetů nijak neklesá. Potvrdit mohu také kompatibilitu se všemi kryty, které nabízí podporu MagSafe. Potěší, že rozměry jsou velmi kompaktní, konkrétně 60 × 100 × 3 mm, kapsu vám neutrhne ani hmotnost 29 gramů.

Magnetickou peněženku Epico Magnetic Wallet pořídíte za zhruba 600 Kč, což je přijatelné. Originální peněženka od Applu stojí zhruba trojnásobek, i přestože potěší kůží, jako stojánek neposlouží. Co říci závěrem? Za rozumné peníze pěkný kousek příslušenství, který jsem od začátku testování ze svého iPhonu ještě neměl chuť sundat.

Diskuze ke článku
Marhule Humule
Marhule Humule
Za mě je super výrobek od Epica bezdrátová magsafe nabíječka s powerbankou. Měl jsem možnost vyzkoušet a krásný zpracování s mnohem větší kapacitou oproti Apple originálu za třetinovou cenu.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Tak zrovna tohle přece nemá smysl ne? Apple ovečky říkají že žijí v 21. Století a že žádné karty a ani peníze (bankovky) nepotřebují že mají vše na mobilu 😁
Prcko Prcko
Prcko Prcko
Využitie sa určite nájde. Netreba hneď takto útočiť.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze