Herní platforma Google Stadia přichází do Česka a na Slovensko

2
Herní platforma Google Stadia přichází do Česka a na Slovensko
Fotografie: Google
  • Hrát můžete na smartphonu, tabletu, televizi i desktopu
  • Odpadá potřeba hru stahovat či instalovat, její načtení proběhne do pěti sekund

Během příštích 24 hodin začne být k dispozici služba Google Stadia v osmi nových evropských zemích, včetně Česka a Slovenska. Hráči z České republiky a Slovenska se ode dneška mohou zaregistrovat na Stadia.com.


Stadia je volně přístupná komukoliv, kdo má svou adresu na Gmailu: jakmile se zaregistrujete, můžete ihned začít hrát hry jako třeba Destiny 2 nebo Super Bomberman R Online zcela bezplatně. Všichni noví uživatelé Stadie získají taktéž na jeden měsíc zdarma prémiovou předplacenou službu s názvem Stadia Pro, která obsahuje spoustu bezplatných her. Všechny vaše nárokované hry vám zůstávají k dispozici po celou dobu trvání vašeho předplatného a každý měsíc přidává Google podle tiskové zprávy další nové tituly. S předplatným Stadia Pro můžete pokračovat i po uplynutí měsíčního zkušebního období za 259 Kč měsíčně, přičemž je možné se z předplatného kdykoliv odhlásit.

V obchodě Stadia si navíc můžete zakoupit také spoustu dalších her. Ať už čekáte na procházku ulicemi Nočního Města ve hře Cyberpunk 2077, nebo se chcete stát legendárním vikinským válečníkem vychovaným na příbězích o bitvách a slávě ve hře Assassin's Creed Valhalla.

Stáhnout Stadia

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Janek Fanek
Janek Fanek
Naposledy upraveno: 8. 12. 2020 11:08
Google Stadia není pro každého: fakta - rychlost pevného internetu cca 80-100 Mbit ( z důvodu garantované rychlosti operátorů), cena cca 1000,- kč. U mobilních dat je to ještě dražší. Spotřeba dat : rozlišení 720p - 4,5 GB/hod, 1080p- cca 10 GB/ hod, 4K - 20 GB/ hod. Poplatek za členství " 260.- kč/ měsíc, a k tomu nákup her. Opravdu nevidím žádnou zvláštní výhodu oproti podobným službám!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze