Google znovu dočasně otevřel obchod s Glass, koupit je ale nelze

1

O chytrých brýlích Google Glass se hodně mluví, avšak koupit si je prozatím takřka nikdo nemohl. To se z velmi malé části změnilo minulý týden a to na jeden den. Nyní se zdálo, že Google obchod otevřel již na stálo, nicméně sama americká společnost hned vše uvedla na pravou míru.

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že Google na jeden den otevře obchod s brýlemi Google Glass, které si tak v USA mohli zájemci za závratných 1 500 dolarů (v přepočtu 30 000 Kč) pořídit. Po několika dnech se obchod opět otevřel a mnozí se tak zcela logicky domnívali, že Google tiše zahájí prodej brýlí, alespoň na území USA.

TIP! Jak se používají Google Glass XE2: video a uživatelské zkušenosti

Google Glass

Bohužel se ukázalo, že to není pravda, což vzápětí potvrdil i Google. Uvedl, že otevření obchodu bylo provedeno kvůli zájemcům z minulého týdne, kteří z nějakého důvodu nedokončili objednávku. Nově si již brýle nyní nikdo zakoupit nemůže. V obchodě vyskočí hláška, že jsou Google Glass vyprodány. Google nicméně dodal, že se bud i nadále snažit rozšířit program Explorer a dostat brýle k dalším potencionálním zájemcům.

Zdroje: androidpolice.com, glass.google.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
Petr F
Jsem rád že se to neprodává u nás nejsem zvědav na debilní šmíráky co mi budou koukat na mladou

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze