Do Google Map si brzy budete moci zadat body průjezdu

2

Uživatelům aplikace Mapy od Googlu udělá brzy společnost radost. Pracuje totiž na možnosti přidání více zastávkových bodů na vaší trase.

Naplánování trasy z bodu A do bodu B pomocí aplikace není dnes již ničím výjimečným. Co když se ale budete potřebovat cestou někde zastavit? Na to myslel Google již koncem loňského roku a přidal možnost nastavit bod podél trasy. Co ale takový výlet s více traťovými body? Na tom už společnost pracuje.

Google Mapy

TIP: Mobilní Google Mapy integrovaly Uber a další podobné služby

Brzy by se měli uživatelé operačního systému Android a aplikace Google Mapy těšit na přidávání zastávek na plánované trase, což je dlouho očekávaným krokem. Na screenshotech je patrné, že si budete moci přidat nové body do trasy, Google následně vypočítá nejkratší cestu i s nově přidanými body a můžete vyrazit. Vyhnete se tak zbytečnému nastavování nových a nových cílů, které je zdlouhavé.

Prozatím není jasné, kdy přesně se nová funkce v aplikaci objeví.

Stáhnout Google Mapy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com, m.reddit.com, greenbot.com

Diskuze ke článku
luky
Jestli to bude jako na webu omezeno na 10 průjezdnich bodů, tak je mi to k ničemu. (věřím, že normálním smrtelnikum to stačí, ale kurýr má vyšší požadavky). Celkově mě to omezení na PC štve, na starých google mapách takové omezení nebylo. Zlaté mapy.cz a jejich "baťůžek", i když zatím bez navigace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze