Google Mapy nově zobrazí časový graf při plánování vaší cesty

5
Google Mapy nově zobrazí časový graf při plánování vaší cesty
  • V Google Mapách se objevuje nová funkce při plánování trasy
  • Časová osa vám napoví, kdy bude cesta vaší trasy méně či více vytížená

Google Mapy a s nimi spojená navigace se neustále mění a přinášejí nové funkce. Další drobnost se nyní objevila uživatelům v USA a Velké Británii. Týká se výhradně navigace a s ní spojeným plánováním vašich cest. Pokud si nyní zadáte start a cíl cesty, můžete tahem prstu odspoda nahoru odhalit detaily cesty, kde se dozvíte kdy a kde bude odbočovat. Na zde přiložených screenshotech však můžete vidět i nový graf, který dává vědět, na kolik je v různou denní dobu daná trasa vytížená.

Uživatel si tak snadno může říci, že svou cestu například o hodinu odloží a ve výsledku bude v cíli rychleji, neboť se vyhne dopravním zácpám. Jak uvádíme výše, graf se prozatím objevil jen uživatelům aplikace na Android, a to v USA a Velké Británii. Pravděpodobně se však s novou funkcí setkáme brzy i v našich končinách.

Stáhnout Google Mapy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
chuck
Google mapy je největší zmetek všech dob. Při navigaci v Maďarsku nebyla schopna najít cestu, míjela odbočky, nepřesná +- 10 km u ní normál. Tak jsem zavřel ten Androidní krám a vytáhnul záložní Windows mobile a jejich Here a hle vše fungovalo.
Roman
Tak já nevím, mě to už delší dobu ten graf ukazuje v CZ verzi.
chuck: je potřeba zapnout data

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze