Google koupil Bitspin, tvůrce aplikace Timely

1

Na Android existuje velké množství aplikací, které vám zprostředkují funkce jako je budík, stopky, časovač apod. Mezi ty nejlepší patří Timely, jenž vyvíjí studio Bitspin, ovšem toto studio právě koupil Google a již se na stránkách projektu objevila zpráva o koupi.

Google koupil švýcarskou společnost kvůli její aplikaci Timely, která slouží jako budík, stopky nebo třeba časovač. K tomu všemu se aplikace umí synchronizovat mezi zařízeními a jako třešnička na dortu působí velice povedené prostředí celé aplikace, který si můžete přizpůsobit k obrazu svému.

Aplikace je stále ke stažení na Google Play a je zdarma, ovšem dá se očekávat, že dojde k implantaci do systému Android a nahradí tak klasický budík, který se v systému nachází nyní. Zajímavostí je, že všechna témata, která byla dříve zpoplatněna, jsou nyní zdarma.

Stáhnout Timely

Google Play (zdarma)

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
David
Jen mám dotaz, proč o této aplikaci slyším poprvé až když kupuje google? Rád bych občas viděl článek věnovaný právě užitečným aplikacím. Něco jako je jednou týdně článek o „zajímavých hrách zdarma“.
Do teď jsem používal dosti trapný budík, hned jdu zkusit timely.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze