Google představil nový Nexus 7 i Android 4.3: sledujeme on-line

Google dnes na tiskové konferenci v americkém San Franciscu představí své žhavé novinky. Těšit se skoro jistě můžeme na zbrusu nový Google Nexus 7, který na sedmi palcích ohromí FullHD rozlišením a dalšími vylepšeními oproti předchozí generaci. Dočkat bychom se měli také nového Androidu 4.3 a vyloučeny nejsou ani další zajímavé novinky.

Mnoho lidí už netrpělivě očekává novou verzi Androidu 4.3, protože v poslední době Google výrazně zpomalil tempo aktualizací nejpopulárnějšího mobilního operačního systému na světě. Stejně tak se netrpělivě očekává druhá generace tabletu Nexus 7, který by měl přijít s výbornou výbavou a opět dostupnou cenovkou. V posledních dnech už o novém tabletu uniklo prakticky vše a víme, jak bude vypadat i jakou bude mít výbavu. Podívejte se na náš souhrnný článek, kde se o novém Nexusu 7 dozvíte vše podstatné.

Google by dnes měl představit také novou verzi Androidu 4.3 a možná se dočkáme také dalších novinek.

Nový Google Nexus 7 s FullHD displejem - oficiální fotografie

Sledujte dnes od 18:00 středoevropského času tento článek s on-line přenosem, který pro vás chystáme jak formou videa, tak pomocí našeho tradičního textového přepisu.

Video přenos (anglicky)

Diskuze ke článku
Hm
Jakto že mi to ksakru nejde spustit ;D
prdel
Me to taky nejde spustit jakto
kotlik
Tvl ty hry se jim teda na tom Nexusu solidně sekaly :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze