Google Nexus 7 na videu: ukázka aktualizace 4.1.2 a představení

8

Google svůj první tablet Nexus 7, patřící do privilegované řady zařízení s čistým Androidem, představil už v červnu na své akci I/O. Od té doby uplynulo už hodně měsíců prodeje na zahraničních trzích. Do České republiky se ale tento sedmipalcový tablet dostává oficiálně až nyní. A rovnou v době, kdy pro něj Google postupně uvolňuje další aktualizaci.

Jako jedinou malou náplast na pozdní dodávky tabletu tak poslouží mírné snížení prodejní ceny na 6 000 Kč, což je kromě vždy aktuálního a nadstavbami výrobců nezatíženého Androidu, asi hlavní zbraní tohoto Google tabletu. Ten totiž navzdory tabletově spíše low-endové cenovce nabízí špičkovou výbavu v podobě Tegra 3 procesoru a HD displeje s IPS technologií.

Více informací o tabletu si můžete přečíst ve starších článcích a podrobných specifikacích, které najdete v profilu Google Nexus 7 v našem katalogu.

Nová aktualizace na Android 4.1.2, o které jsme informovali už dříve, nám dorazila i na v redakci testovaný kousek, takže jsme novinky této verze, společně se stručnou ukázkou a představením tabletu, natočili.

Google Nexus 7 – aktualizace 4.1.2 a představení

Jak už bylo zmíněno, tablet v redakci právě testujeme, takže nás v horizontu týdnů čeká také podrobný videopohled a psaná recenze. Můžete tak využít této situace a v diskuzi pokládat dotazy a náměty, na co se při testování zaměřit.

Za zapůjčení Google Nexus 7 děkujeme obchodu Smarty.cz.

Diskuze ke článku
Smou1a
Dobrý den. Můj Nexus 7 začne při vyšších hlasitostech nepěkně rezonovat až chrčet. Deje se to stejné i u vašeho kusu? Děkuji
Michal
Tak zkuste ten tablet otočit na druhou stranu, jestli pak ta vysouvací lišta nebude vpravo.
Lukáš
Je nějaká možnost si ho aktualizovat hned? Třeba v podobě aplikace a tak.
David
Dobry den chtel bych se zeptat jestli k tomudle tabletu nejak připojím usb modem nebo jestli se da nejak zabudovat sim karta.dekuju za odpoved.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze