Nexus 7 s 32GB pamětí už v listopadu - zde je důkaz (aktualizováno)

Google by měl v pondělí kromě nového tabletu a telefonu představit také novou verzi svého tabletu Nexus 7. Přibýt by totiž měla 32GB varianta.

Google Nexus 32 nepřímo potvrzen - aktualizováno 26.10.2012

Domněnky se potvrdily. Google v pondělí kromě LG Nexus 4 a tabletu Google Nexus 10 představí také verzi svého dosavadního tabletu Nexus 7 s větší 32GB pamětí. Potvrzuje to kromě několik dalších zpráv i záznam lotyšského internetového obchodu 1a, který zveřejnil možnost zakoupení 32GB verze Nexusu 7. Cena činí v přepočtu zhruba 7 800 Kč a dostupnost je plánována už na 12. listopadu. Kromě větší paměti můžeme očekávat také variantu s 3G modulem. Ale zřejmě žádné další novinky ve výbavě nepřinese.

Původní informace z 24.10.2012

V případě úspěšných prodejů je pravděpodobné, že by Google zařídil dostatečný přísun zařízení na sklady, především vezmeme-li v úvahu, že se blíží vánoční sezóna a čas nákupu dárků. Oficiální obchod zející prázdnotou však může ledacos naznačovat.

TIP: Přečtěte si více o tabletu Nexus 7.

Brzké oznámení 32 GB verze Nexusu 7 můžeme brát téměř za hotovou věc, co když ale Google chystá mnohem více? Ještě větší interní úložiště? Nexus 7 s fotoaparátem? Nebo snad podporu sítí 3G? Všechno je možné a s blížící se akcí, která byla stanovena na pondělí, 29. října, se zvyšuje pravděpodobnost, že nepůjde jen o operační systém Android. Některé prvky navíc Nexusu 7 skutečně chybí, a pokud se je rozhodne Google zahrnout do inovované verze tabletu, která dorazí před svátky, dočká se společnost na Vánoce opravdových prodejních žní. Spekuluje se také o představení 10palcového Nexus tabletu a zcela jistě se dočkáme také ového Nexus telefonu, který tentokrát vyrobí LG. Raději se ale počkejme na oficiální odhalení a nepředbíhejme.

Zdroje: phonearena.com, modaco.com, 1a.lv

Diskuze ke článku
Hadas
Větší paměť nebo karty + 3G za stejnou cenu a není co řešit...
Kostik
Micro SD karty,16GB vnitřní paměť a beru to
Štěpán Tichý
Jaká je pravděpodobnost, že se dočkáme u Nexusu 7 3g sítě? A bylo by to jen formou updatu, nebo by se vyráběl další Nexus 7 tentokrát s podporou 3g? :)
Proto7
Pan Tichy, ak sledujete dobre tak 32GB ma aj 3G modul a za cenu 299€ to bude asi najlepsi tablet pomer cena/ vykon :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze