Google Chrome Beta nyní ke stažení i pro Českou republiku

3

Stáhněte si nejnovější počin Amerického Googolu, Beta verzi oblíbeného prohlížeče Chrome nyní i ve verzi určené pro mobilní telefony s operačním systémem Android.

Prohlížeč Chrome Beta je nyní dostupný uživatelům po celém světě
Tip: přečte si také článek - Google uvádí Chrome pro mobily a tablety s Androidem

Google dnes na tiskové konferenci v Barceloně ústy předsedy představenstva Erica Schmidta kromě jiných novinek i tak trochu znovu představil svůj zbrusu nový mobilní prohlížeč Chrome v Beta verzi. Na prezentaci kromě již známých funkcí a novinek, které mobilní Chrome přináší zazněl také i jeden velice důležitý údaj. Od dnešního dne si totiž prohlížeč můžou stáhnout lidé v mnoha nových zemích, a to i včetně České republiky. Google tak Chrome naplno vypouští prohlížeč do světa, jelikož při jeho představení na začátku února si jej mohly stáhnout pouze uživatelé v USA, resp. uživatelé s tamní IP Adresou.

Co všechno prohlížeč Chrome Beta umí? Podívejte se na oficiálním videu níže!

Oficiální video

A co tedy musíte udělat proto, abyste si nový Chrome Beta mohli stáhnout do svého zařízení? Stačí pouze disponovat telefonem s nejnovější verzí operačního systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Chrome bohužel starší verze nepodporuje. Pokud si nejste jisti, jakou verzi Androidu váš telefon nabízí, a jestli vám Chrome bude bez problému fungovat, přejděte do nastavení, a klikněte na položku označené textem podobným tomuto - " informace o telefonu". Pokud prstem sjedete úplně dolů, pak byste měli vidět mimo jiné nabídky i položku s označením "verze operačního systému Android". Pokud tam bude uvedena verze starší než 4.0, pak vám Chrome Beta bohužel fungovat nebude.

Google Chrome Beta si můžete zdarma stáhnout na Android Marketu

Zdroje: tabtimes.com

Diskuze ke článku
+420776435904
czech republic browser related to chrome.czech republic browser related to chrome.czech republic browser related to chrome.czech republic browser related to chrome.
+420776435904
Dobrý den, dobrý den,

Jsem v práci !!! Láskavě se k nám obraťte mým osobním e-mailem: (david harold 41111 @ gmail.com) Je-li reklama na (letgo.cz) ještě k prodeji?

Velice vám děkuji, takže čekám na vaši rychlou odpověď.
Pan David Harod.
+420776435904
+420776435904

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze