Fujitsu ukázalo na MWC čtyřjádro nebo tablet: podívejte se na video

Fujitsu vyrazilo dobývat starý kontinent a na veletrhu MWC 2012 v Barceloně ukázalo například prototyp špičkového čtyřjádrového modelu, který je navíc voděodolný a nechyběl tablet pro profesionální použití, růžová stylovka nebo žlutý Windows Phone. Podívejte se, jaké přístroje jsme na stánku Fujitsu našli.

Voděodolné čtyřjádro se čtečkou otisků prstů

Středobodem zájmu všech novinářů byl nový čtyřjádrový telefon s čipsetem nVidia Tegra 3. Paradoxní ale je, že se jedná pouze o prototyp, který se na trh nedostane. Spíše s ním Fujitsu sonduje reakce odborné veřejnosti a trhu. Je to opravdu škoda, protože výbava je opravdu ultimátní. Telefon je poměrně velký, disponuje totiž 4,6 palcovým HD displejem. Zadní stranu okupuje 13 Mpx fotoaparát a poměrně netradičně čtečka otisků prstů.

Prototyp čtyřjádrového telefonu na MWC Barcelona

Design telefonu je poměrně nezajímavý, spíše se setkáme se zajímavými detaily, jako například se dvěma monobloky na vrchní straně, které jsou jen designovým prvkem. Kuriozitou je ale odolnost proti vodě a prachu, kterou byste vzhledem k výbavě, designu a rozměrům nehádali. Telefon běží na operačním systému Android 4.0 a běh je naprosto plynulý. Telefon celkově působil, jako by se měl za několik týdnů začít prodávat. Je opravdu škoda, že se na trh nedostane, zájem by určitě byl.

Prototyp čtyřjádrového telefonu na MWC Barcelona

Fujitsu Prototyp Quad-core telefonu – první pohled z MWC

Fujitsu Stylistic M532 Media tablet

Zajímavý byl i tablet od Fujitsu, který navenek vypadá nenápadně, ale v útrobách mu tepe čipset nVidia Tegra 3 a i celková výbava je špičková. Podívejte se na video, kde vám tablet, určený zejména pro korporátní zákazníky, představíme.

Fujitsu Stylistic M532 – první pohled z MWC

Tablet Fujitsu Stylistic M532 s čipsetem nVidia Tegra 3

Špičkové, tenké a voděodolné dvoujádro

Na expozici nechybělo ani již představené zařízení v podobě modelu Fujitsu Arrows. Je libo 4,3 palcový displej se 720p HD rozlišením v 8,8 mm tenkém a ještě k tomu voděodolném těle? Ano? To však není všechno. Dále nabídne 13 Mpx fotoaparát, 1 GB RAM nebo čtečku otisků prstů. Telefon zatím běží na Androidu 2.3, ale update na 4.0 by měl přijít poměrně brzy.

Další zajímavosti ze stánku Fujitsu

Nudí vás u nás prodávané Windows Phone 7 telefony? Co takhle Fujitsu Toshiba s voděodolným tělem, 13 Mpx fotoaparátem, 32 GB integrovanou pamětí a živými barvičkami krytů?

Fujitsu Toshiba Windows Phone 7.5 - 13 Mpx fotoaparát, 32 GB vnitřní paměť a voděodolnost

A co například stylovka prodávaná u japonského operátora NTT docomo. I když vypadá dětinsky, nechybí 8 Mpx fotoaparát nebo Android 2.3

Stylový telefon od Fujitsu

Posledním zajímavým kouskem byl Android střední třídy s 8 Mpx fotoaparátem, 1 GHz procesorem a opět voděodolným tělem. Vzhledem k 3,7 palcovému displeji zaujme i dostatečná 1470 mAh baterie.

Jak se vám na stánku Fujitsu líbilo? Který telefon vás zaujal nejvíce?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze