Prototyp Fujitsu Arrows: premiéra čtyřjádra s Tegrou 3

2

Výrobce Fujitsu o sobě dal v poslední době vědět představením nejtenčího smartphonu na světě. Nyní na výstavě CES v Las Vegas poodhalil svůj prototyp, nesoucí ve výbavě čtyřjádrový procesor s čipsetem Tegra 3. A co teprve 13,1 MPx fotoaparát s citlivostí ISO až 25 600? Je na co se těšit.

Nové Fujitsu Arrows je zatím zřejmě ve stádiu vývoje. Jeho prozatímní výbava je ale ultimátní, až dech beroucí. Obří výpočetní výkon zajistí čtyřjádrový procesor nVidie s čipsetem Tegra 3. Další výbava zahrnuje nejmodernější datovou konektivitu LTE zastřešenou sítěmi 4G. Nebude chybět nejnovější verze Androidu 4.0 ICS. Novinka nepolevuje ani v oblasti dotykového displeje, kdy se spokojí pouze s velkou úhlopříčkou 4,6 palce a pravděpodobně rozlišením HD. Fotografické dovednosti chce světu ukázat fotoaparát o rozlišení 13,1 MPx s citlivostí ISO až 25 600. Zda tato hodnota má v praxi reálné využití, o tom zřejmě nemusíme pochybovat.

Jak se Vám tato novinka zamlouvá? Osobně doufáme, že již na kongresu MWC se dočkáme jejího oficiálního představení a samozřejmě i následného prodeje v Evropě, či nejlépe v České republice.

Diskuze ke článku
hezky
Tak ten mobil se mi vice nez zamlouva..hlavne aby s tim 5tym podtaktovanym jadrem vydrzel mobil kdyz ho clovek nebude tolik pouzivat i 5 a vice dni :D..baterky bych doporucil 1800mah+ a uvidime.. cena do 13tisic max..ale on jim dost bude zatapet Huawei P1 ten bude mit cenu kolem 10tacu a pokud nebude moc vrzat tak budou muset dolu..uvidime..
Radim
Tabulkové parametry pěkné, ale... mám služební notebook Fujitsu Celsius H700 a pokud kvalita tohoto telefonu bude stejná, jako kvalita jejich notebooků, tak nemám zájem. Fujitsu za dobrou značku nepovažuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze