Nové Asus Tranformer Pad Infinity a Pad 300 Series živě na MWC

Asus kromě unikátního PadFonu prezentoval v Barceloně také své dva zcela nové tablety Transformer Pad Infinity a Transformer Pad 300 Series. Zatímco ten první ohromí FullHD displejem a špičkovou výbavou, druhý bude spíše mainstreamový. Oba nabídnou praktickou klávesnici. Podívejte se na první dojmy, fotografie a video obou tabletů.

Asus Transformer Pad Infinity

Pokud chcete to nejlepší, je Transformer Infinity právě pro vás. Lze jej považovat za nástupce prodávaného Transformeru Prime případně sourozence nedávno oznámené verze Transformer Prime TF700T. Nabídne vysoký výkon díky čtyřjádrovému procesoru (jeho typ se liší dle verze – více v našem preview), 1 GB RAM paměti a nechybí ani velká interní paměť.

TIP: přečtěte si kompletní představení Asus Transformer Pad Infinity

Podporovány budou i rychlé datové přenosy LTE a zásadní novinkou oproti modelu Transformer Prime je nový FullHD displej se Super IPS+. Ten je naživo skutečně nádherný a velmi jemný. Díky použité technologii má věrné barvy a špičkové pozorovací úhly. Tablet jsme vám ostatně kompletně představili v našem preview.

ASUS Transformer Pad Infinity – první pohled z MWC

Z tabletu máme velmi dobrý pocit, jeho design i zpracování jsou příkladné. Opět nechybí typická záda s kruhovým soustružením ve stylu ostatní Asusů. Výrobce se ale poučil z problémů s Wi-Fi u Transformeru Prime a vršek tabletu, kde jsou umístěny antény, je plastový. Barevné provedení bude stejné, jako u modelu Transformer Prime, tedy buď v barvě šampaňského, nebo lehce namodralé.

Opět nechybí praktický dok v podobě klávesnice, která má opět vlastní baterii. Klávesnice je velmi podobná, ne-li úplně shodná s tou dodávanou k modelu Transformer Prime. Trošku nás mrzelo, že Asus na klávesnici nepřidal druhý USB port jako u klávesnice Padfonu. Řada uživatelů by jej určitě uvítala.

Asus Transformer Pad 300 Series

Druhý tablet je spíše takovou více lifestylovou variantou modelu Transformer Prime nebo Transformer Pad Infinity. Vidět to je i na designu a barevných variantách, mezi kterými nechybí například červené provedení. Tablet je i trochu tlustší a těžší, než Prime, a také cena bude nižší. Rovněž design klávesnice, zejména touchpadu, je trochu jiný, než u výše zmiňovaných modelů. Další výbava je však špičková a v ničem si se sourozenci nezadá. Nechybí čtyřjádrový procesor nvidia Tegra 3, 8 Mpx fotoaparát nebo 1GB RAM paměti.

TIP: přečtěte si preview Asus Transformer Pad 300 Series

ASUS Transformer Pad 300 – rychlý pohled z MWC