Fujitsu míří do Evropy: nabídne špičkové telefony i tablety

3

Z telefonů Fujitsu se zatím mohli radovat pouze zákazníci v Asii a zejména v Japonsku. Ovšem představitelé společnosti uvedli, že začínají s expanzí i na zbylé kontinenty. Chybět nebude ani evropský trh. Může se stát, že i konkrétně čeští zákaznící budou brzo moci okusit tato exotická zařízení.

V současné době Fujitsu zahajuje expanzi svých smartphonů a tabletů na americký trh. Generální ředitel evropské pobočky Robert Pryke sdělil "japonský trh je z hlediska technologií a designu perspektivní, ale Fujitsu chce se svými zařízeními expandovat i na ostatní trhy. ". Bohužel ale nesdělil konkrétní datum, kdyby se měli evropští zákazníci dočkat. Počítá se ale s časovým horizontem tří až pěti let.

Fujitsu Arrows
TIP: Prototyp Fujitsu Arrows: premiéra čtyřjádra s Tegrou 3

Fujitsu v poslední době představilo celou řadu velmi zajímavých novinek. Mezi nimi je například voděodolný tablet. Ve stínu pak nezůstává ani Fujitsu Arrows se čtyr-jádrovým procesorem s čipsetem Tegra 3 nebo fotoaparátem s rozlišením 13 Mpx s nevídanou citlivostí ISO až 25 600. Chybět nebude ani rozměrný dotykový displej o velikosti 4,6 palce s rozlišením HD. Další novinkou je Fujitsu IS12T, které se řadí mezi první telefony s verzí Mango operačního systému Windows Phone.

Jak můžeme vidět, je na co se těšit. Výrobce Fujitsu nabízí opravdu technologické skvosty a prvotřídní výbavu. Můžeme očekávat nejnovější technologie, dvou a čtyř-jádrové procesory, zařízení výbavená čipem NFC nebo fotoaparáty s rozlišením 12 Mpx a více. Nebudou chybět ani dotykové displeje s HD rozlišením. Uvítali byste zahájení prodeje těchto novinek i na našem trhu? Výrobce Fujistu by měl představit své novinky na kongresu MWC a my při tom samozřejmě nebudeme chybět a přineseme vám podrobné zpravodajství.

Zdroje: thenextweb.com, wmpoweruser.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
pudl
Jen víc japonského zboží....Fujitsu, Panasonic, Sony.....to jsou světové pojmy a ne rychlokvašky (objektivní čtenář si dosadí sám).
qeatser
V tom videu je v 1:03 zobrazená technológia Exmor R (od Sony).Môžu kopírovať ten názov?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze