Fujitsu Toshiba IS12T s WP 7 Mango: první TV reklama (video)

Přinášíme první televizní reklamní spot, který propaguje historicky první zařízení Fujitsu Toshiba IS12T s operačním systémem Windows Phone 7 v důležité aktualizaci s označením Mango.

Fujitsu Toshiba IS12T - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše preview - První zařízení s Windows Phone 7 Mango nabídne Fujitsu Toshiba

Před několika dny představily japonské firmy Fujitsu a Toshiba společný model IS12T. Na tom by ani nebylo nic tak zvlášť zajímavého až na fakt, že se jedná o vůbec první představený přístroj na světě s operačním systémem Windows Phone s aktualizací s označením 7.5 Mango. Jinak se jedná o přístroj s 3,7 palcovým displejem, 13,2 megapixelovým fotoaparátem, nebo 1,2 gigahertzovým procesorem. Dále mu nechybí ani například Wi-Fi či GPS. Zvláštností je odolnost proti vodě a pro Japonsko vlastně docela standardní trojice křiklavých barevných variant.

Video

Výše přiložený reklamní spot je speciálně vytvořen pro operátora KDDI, který má od září v Japonsku exkluzivní právo na prodej telefonu. Více než samotný přístroj ale za pomoci povedeného designu propaguje právě operační systém Windows Phone 7.5 Mango. Jak se zpracování klipu povedlo můžete dle vlastní libosti zhodnotit v diskusi pod článkem. Více o Fujitsu Toshiba IS12T se pak dozvíte v našem podrobném preview.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze