První zařízení s Windows Phone 7 Mango nabídne Fujitsu Toshiba

1

Novinka z dílen výrobce Fujitsu Toshiba přijde jako první s nejnovější aktualizací Mango operačního systému Windows Phone 7. Tato novinka zanedlouho vstoupí jako první na japonský trh. Výbava bude špičková. Dominuje jí 13,2 MPx fotoaparát, nabídne certifikaci IPX5 proti vodním živlům nebo 3,7" dotykový displej.

Fujitsu Toshiba IS12T - živé snímky

Novinka pod označením IS12T vybočuje z šedi dnes prodávaných zařízení s WP7. Chlubí se zajímavým barevným provedením svých krytů a zadním krytem, kde o sobě náležitě dává vědět optika 13,2 MPx fotoaparátu. Tělo novinky má tloušťku pouze 10,6 mm. Na trh novinka zamíří již s nejnovější aktualizací Windows Phone 7 Mango. U zařízení s WP7 není na pořadu dne nedostatečná hw výbava. Výkon prezentuje čipset Snapdragon MSM8655 výrobce Qualcomm. Jedná se o jednojádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz. Potěší skutečnost, že novinka nabídne zvýšenou odolnost vůči vodě. Ostatní specifikace hovoří o přítomnosti 32 GB interní paměti. Zda je rozšiřitelná i o paměťové karty typu MicroSDHC se neuvádí. Přední strana nabídne dotykový displej s 3,7" úhlopříčkou a zobrazovací technologií TFT.

Fujitsu Toshiba IS12T

Z datových funkcí zaujmou bezdrátové sítě Wi-Fi b/g/n. Propojení s PC zajistí Bluetooth 2.1 + EDR. Novinka zamíří na japonský trh již v září k tamnímu operátorovi KDDI a distribuována budou rovnou v několika barevných variantách jako černá, růžová nebo zelená. Cena zatím nebyla výrobce upřesněna. Jak se vám tato novinka líbí? Chtěli byste aby zamířila i k nám na trh?

Fujitsu Toshiba IS12T

Zdroje: gsmarena.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Ip Man
Je to pěkný a zajímavý telefon, ale mě ta černá verze zepředu docela připomíná symbianový Sonyericsson Satio, který měl jen tak mimochodem 12 Mpx.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze