Fujifilm instax mini Link je kapesní tiskárna pro smartphony a míří do ČR

Fujifilm instax mini Link je kapesní tiskárna pro smartphony a míří do ČR
  • Tisk jedné fotky zabere cca 12 sekund
  • Obsluha je zajištěna aplikací pro Android a iOS
  • Na jedno nabití zvládne vytisknout až 100 snímků
  • V Česku se začne prodávat 11. října 2019 za 2 999 Kč s DPH

Společnost Fujifilm představila kapesní tiskárnu instax mini Link, která dokáže za několik sekund vytisknout jakoukoli fotografii ze smartphonu nebo digitálního fotoaparátu. Stylová a snadno ovladatelná novinka nabízí i mnoho zábavných funkcí, jako jsou Match test (hodíte se k sobě?), Party Print (více kamarádů připojených k tiskárně), Frame Print (různé druhy rámečků), Collage Print (koláže fotek) nebo Video Print (tisk nejlepšího okamžiku z videa).


Link je nejnovější kapesní tiskárna z řady Instax pro okamžitý a snadný tisk kvalitních fotografií ze smartphonů, se kterými se propojí pomocí bezdrátové technologie Bluetooth. Stačí jen stáhnout si do chytrého telefonu aplikaci instax mini Link, připojit k tiskárně a zábava může začít.

Fujifilm instax mini Link

Novinka s revolučním designem a snadnou obsluhou umožňuje tisknout vzpomínky a videa ze smartphonů s operačním systémem Android nebo iOS v řádu sekund. Na jedno nabití dokáže vytisknout až 100 snímků a tisk jedné fotky zabere pouhých 12 sekund. Znamená to, že tiskárna je vůbec nejrychlejší ve své kategorii.

Instax mini Link má dva základní režimy. Print Mode se automaticky nastaví, když je tiskárna v horizontálně poloze (nastojato), což indikuje modře svítící tlačítko tiskárny. Fun Mode se aktivuje, když je zařízení v horizontální poloze (vleže) a tlačítko svítí oranžově. Problém není ani opakovaný tisk jedné fotografie – stačí jen otočit tiskárnu směrem dolů a zmáčknout tlačítko.

Fujifilm instax mini Link

Tiskárna instax mini Link se v Česku začne prodávat 11. října 2019 za 2 999 Kč s DPH a bude dostupná ve třech barevných provedeních – růžové, bílé a modré.

Stáhnout instax mini Link

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Chybi tu informace o tom, ze fotka ma rozmer presne kreditni karty a vyjde minimalne (pri objednani 100ks) na dvacku za kus:o) Cili ehm ...... jako k cemu?:o)))
Zdenek Mach
Zdenek Mach
Canon Selphy cp1300 s velikosti 10x15 fotografie a cenou kolem 7,- za kus tedy stále nepřekonán.
Moc drahé :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze