FreeBox: blesková rychlost a další skvělé hry zdarma

Dnešní FreeBox nás zavede do světa rychlosti, kde nikdo nemůže konkurovat neuvěřitelnému Sonicovi. Ten totiž cílovou páskou probíhá vždy jako první. Zpomalovat nebudeme ani při nebezpečném průletu tunelem. Tvořivost pak vyzkoušíme ve hře Alchademy a nakonec se ještě postavíme výzvě. Říká vám něco Bottle Flip Challenge?

FreeBox #165 – nejlepší hry zdarma

Sonic Dash

Sonic není žádným nováčkem. Patří mezi nejstarší a nejznámější postavy herní historie a vidět je ho i na telefonech. Zapomeňte ale na tradiční plošinovku, v tomto případě se podíváte na svět z jiné perspektivy. Samozřejmostí je sbírání zlatých kruhů a ochuzeni nebudete ani o rychlost. Po cestě samozřejmě číhá spousta nástrah a postupně si odemykáte i nové postavy.

Sonic Dash

Stáhnout Sonic Dash

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Alchademy

Alchademy vás přitáhne už jen stylovou kreslenou grafikou. Jeho kouzlo ovšem spočívá v kombinování elementů a míchání různých ingrediencí. Ne ze všeho vzejde výsledek, tak nad kombinacemi trochu přemýšlejte. Vaším cílem je postupně získat jedinečné výtvory. Za nasbírané vzácné kameny si nakupujete nové kotlíky nebo otevíráte další alchymisty.

Alchademy

Stáhnout Alchademy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Infinite Tunnel Rush 3D

S tímto principem nemůžete šlápnout vedle. I když jsem viděl hektičtější, zajímavější i originálnější počiny, Infinite Tunnel Rush funguje přesně tak, jak byste od prolétávání tunelu očekávali. Sami si vyberete obtížnost a vydáte se cestu skrz různá prostředí a pokusíte se vyhnout všemožným nástrahám. Doufám tedy, že se vám z toho nakonec nezamotá hlava.

Infinite Tunnel Rush 3D

Stáhnout Infinite Tunnel Rush 3D

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Bottle Flip!

Ketchapp pokračuje ve vyzobávání internetových trendů, kam se údajně letos dostala i Bottle Flip Challenge. Pokud to správně chápu, máte hodit lahev tak, aby správně přistála. Dovedu si představit, že se tím školáci o přestávkách skvěle baví. Nyní můžete i na telefonu, i když, spíše než o správném grifu v zápěstí to tentokrát bude o odhadu vzdálenosti.

Bottle Flip!

Stáhnout Bottle Flip!

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze