Fotbalista ukazuje, jak využívat ekosystém SmartThings od Samsungu naplno

Fotbalista ukazuje, jak využívat ekosystém SmartThings od Samsungu naplno
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Jedná se o ambasadora značky Galaxy, Son Heung-mina
  • Ve videu ukazuje, jak využívá SmartThings ve své domácnosti

Zatímco Apple je poměrně aktivní ve vydávání videí s ukázkami využití nejrůznějších funkcí či vychytávek jeho produktů, Samsung je v tomto ohledu skromnější a na výhody svých řešení nepoukazuje tak často, jak by mohl. Výjimkou je nejnovější oficiální video Everyday SmartThings with Son, v němž účinkuje známý jihokorejský fotbalista Son Heung-min, který vysvětluje, jak používá SmarThings ve své domácnosti. Son je rovněž jedním z ambasadorů značky Galaxy, jak bylo oznámeno na červencovém Unpacked eventu, kterého se mobilenet.cz zúčastnil.

Son v krátkém videu uvádí, že je pro něj v rámci používání SmartThings důležitá zábava, úspora energie a také důraz na zdraví. V jeho domácnosti tak SmartThings využívá k ovládání televizoru, reproduktorů, klimatizace, ledničky, světel a dalších zařízení. Například díky nastavení různých rutin šetří energii tím, že se zařízení vypnou, jakmile odejde z bytu.

Ekosystém SmartThings je podle fotbalisty Son Heung-mina o zábavě, úspoře energie, ale také o zdraví.

Pochvaluje si ale také Music Sync, tedy funkci, která umí sladit barevné osvětlení domácnosti s přehrávanou hudbou. Díky hodinkám má pak přehled v reálném čase o srdečním tepu či spálených kaloriích nejen na hodinkách, ale třeba i na televizoru. Více informací o různých způsobech využití lze najít na samsung.com.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze