Fortnite pro Android nyní bez pozvánky! Oplétačkám s instalátorem se ale nevyhnete

29
Fortnite pro Android nyní bez pozvánky! Oplétačkám s instalátorem se ale nevyhnete
Fotografie: Epic Games
  • Fortnite pro Android lze nyní stáhnout i bez pozvánky
  • Odstraněním instalátoru se hráči ochudí o budoucí aktualizace

Populární hra Fortnite si během své existence na mobilních zařízeních stihla zadělat na problémy, ale zároveň strhla miliony hráčů, a co je ještě důležitější, vydělala miliony dolarů. To vše navíc během pouhých několika měsíců od svého vydání.

Po bezpečnostních problémech plynoucích z rozhodnutí vydavatelství Epic Games verzi pro Android nedistribuovat přes Obchod Play, ale skrze svůj vlastní instalátor, přichází značně pozitivnější zpráva. Odpadá totiž nutnost otravného čekání na pozvánku do hry. Ta byla až doposud u Android verze nutností, pokud si chtěli hráči Fortnite zahrát. Bohužel se však nezřídka stávalo, že Epic Games zaregistrovaným čekatelům pozvánku nezaslalo. Možnost zahrát si na Androidu byla tak pro některé uživatele spíše otázkou šťastné náhody.

Pochopitelně není potřeba vlastnit ani Galaxy Note9, na který byla hra několik prvních dnů po vydání exkluzivně dostupná. Hráčům postačí jakékoliv Android zařízení, se kterým zamíří na adresu fortnite.com/android. Stáhnutý instalátor samozřejmě mohou ihned po instalaci odstranit. Upozorňujeme však, že se tím zároveň ochudí o budoucí aktualizace hry.

Stáhnout Fortnite

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Pacik
A teď popravdě - opravdu se najde někdo tak zoufalí, že na dotykovém displeji hraje hry typu PUBG Fortnite, nebo obecně jakoukoliv first-person akční hru? Však to ovládání je naprosto tragické, a vždy se divím, jak se může najít normální člověk, který dobrovolně něco takového hraje...
Lukáš
Ať si ji nechají i s tím svým instalátorem odkudsi. pubg
Petrus
Zapomněli jste napsat že to není s jakýmkoliv android zařízením ale že jsou zde určitě kompatibilní mobily a pokud nejste mezi nimi musíte splňovat nějaké hardwarové požadavky. A já třeba se svým honorem 9 mám smůlu.. A to to není zas tak starý mobil..
Thomazzz
RIP XIAOMI REDMI NOTE 5

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze