Facebook Messenger omezí možnosti přeposílání zpráv

2
Facebook Messenger omezí možnosti přeposílání zpráv
Fotografie: facebook.com
  • Zprávu bude možné přeposlat maximálně pěti uživatelům
  • Důvodem je omezení spamu a šíření dezinformací

Známá vývojářka Jane Manchun Wong, která je zároveň uznávanou specialistkou v oblasti reverzního inženýrství, odhalila skrze svůj Twitter zajímavou novinku, na které v současnosti Facebook pracuje. Konkrétně se jedná o funkci, jež omezuje počet uživatelů, kterým lze přeposlat zprávu. Jak lze vidět v přiloženém videu, aplikace nedovolí přeposlat zprávu více než pěti uživatelům.

Důvodem pro toto opatření je zamezení spamu a šíření dezinformací na sociálních médiích. Přestože se vyskytuje tento neduh dlouhodobě, až události spojené s výskytem koronaviru donutily vývojáře proces integrace urychlit, aby se funkce dostala do populární chatovací aplikace Facebook Messenger co nejdříve. Kdy přesně se tato funkce objeví v aplikaci zatím není známo.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Diskuze ke článku
Vladimír Kusyn
Ten coronavirus už decimuje celou lidskou komunitu a to je deprimující! V noci se špatně spí a přemýšlím o svých potomcích! Mám malé vnoučata a tak jsem nervózní! Mám 63. let a tak mám zkušenosti, měl jsem dvě rakoviny, před cca 30. lety a tak jsem pragmatik! Jsem žurnalista a mám za sebou zahraniční stáže v Londýně a Budapešti! Dnes čekám na penzi a jsem rozvedený ! Jsem ostravák ! Vladimír Kusyn vkusyn@centrum.cz
;o)
Vykašlite sa na Facebook. Napríklad Telegram je lepší vo všetkom. Začnite používať rozum.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze