Epická dračí fantasy a další skvělé hry zdarma

FreeBox
1
Epická dračí fantasy a další skvělé hry zdarma
  • Akční RPG nás zavede do fantasy světa plného orků, rytířů, draků i sexy válečnic
  • Zmocníme se také planety dinosaurů, zachráníme náměsíčnou dívku a projedeme nebezpečným potrubím
  • FreeBox je pravidelný seriál, který přináší zajímavé hry zdarma

Minulé týdny jsme si dali od FreeBoxu pauzu. Ne snad, že nebylo co hrát, jen člověk čas od času také potřebuje chvíli volna. A když bylo volno, neunikl jsem nějakým těm hrám. Abych ale pravdu řekl, nevíce času jsem strávil u naprosto vynikající tahovky Onitama. Jestli jste moji recenzi minuli, jistě to napravte. Hra je navíc zdarma a nebude vás ani otravovat nějakými reklamami. Teď se ale pojďme podívat na čtveřici jiných zajímavých her zdarma.

FreeBox #217 – skvělé hry zdarma

Darkness Rises

Máte rádi akční rubačky? Výborně. Darkness Rises je rychlá a brutální akční hra od japonských autorů, což znamená hned několik věcí. Jednak je to přehnaná akce, kde během pár máchnutí obřím mečem zlikvidujete desítky nepřátel, také jsou tu obří draci, mix všemožného fantasy – narazíte třeba na orky, středověké křižáky i moderně vypadající fantasy hrdiny – a především pak také spoře oděné hrdinky. Snad vás to neurazí.

Darkness Rises

Stáhnout Darkness Rises

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Dinosaurs Are People Too

Mít vlastní planetu je sen. Leckomu by stačilo auto či třeba dům. Ale vy nyní získáte celou planetu plnou dinosaurů. Klepáním na displej a otřesy získáváte herní měnu, za kterou stavíte nové osady, vylepšujete svou dinosauří civilizaci a hlavně pak objevujete nové druhy. Je to sice jen nekonečná klikačka, ale vypadá moc hezky a rychle si vás podmaní.

Dino People

Stáhnout Dinosaurs Are People Too

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Dream Walker

Jestli jste někdy byli náměsíční, téma této hry vám bude povědomé. Vstanete totiž z postele a poslepu se vydáte úzkými cestičkami, kde neustále hrozí smrtelný pád, až k zrcadlu. Vy se pak musíte postarat o to, aby se hlavní hrdince nic nestalo. Cesta je totiž vážně nebezpečná a plná náhlých zatáček. Aby toho nebylo málo, můžete třeba sbírat vtipné oblečky.

Dream Walker

Stáhnout Dream Walker

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Tricky Tube

Dnešní díl jako obvykle zakončíme jednou příjemnou postřehovkou. V této se snažíte dojet co nejdál nebezpečným potrubím. V něm na vás čeká řada překážek. Ty se velmi často ještě nějak otáčí či mění. Mnohdy vám tak nezbývá, než správnou cestu odhadovat a v případě nutnosti okamžitě reagovat na změny. Stačí jedno zaváhání a vaše cesta končí.

Tricky Tube

Stáhnout Tricky Tube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
Prosím vás, už je skoro 12 a dnes ještě ani jeden článek o nových iPhonech? To si říkáte web o MOBILECH?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze