Druhá beta verze iOS 12.1 napravuje neduhy s nabíjením a vylepšuje fotoaparát

4
Druhá beta verze iOS 12.1 napravuje neduhy s nabíjením a vylepšuje fotoaparát
  • Druhá beta verze iOS 12.1 řeší problém s nabíjením a přidává nové emoji
  • Aktualizace rovněž zpřístupňuje využití eSIM
  • Vylepšení dostává také aplikace fotoaparátu, u které je nyní možné měnit bokeh efekt již během pořizování fotografií

Apple vypouští iOS 12.1, která má léčivé účinky na (téměř) všechny jablečné neduhy. Jedná se sice stále jen o betu, ale řeší jeden docela podstatný problém s nabíjením, který mnoha uživatelům znepříjemňoval život. A nejednalo se pouze o iPhone Xs (Max), jak se původně myslelo. Útrapy s ne/nabíjením tedy naštěstí již skončily. Jako kompenzaci se Apple rozhodl uživatelům přihodit 70 nových emoji včetně nového emoji pro plešaté muže nebo třeba zákeřně vypadajícího komára.

iOS 12.1 emoji

Ale zpět k podstatnému. Nová verze iOS totiž zpřístupňuje tolik diskutované využití technologie eSIM, díky které už se nemusíte strachovat o ztrátu malého čipu zataveného v plastu, který představuje vaše telefonní číslo. Česká republika je jednou z prvních zemí, kde bude podpora eSIM pro nové iPhony přístupná a vděčit za ni můžeme T-Mobile. Tím pádem si ze smartphonu od Applu konečně můžete udělat Dual SIM.

V novém iOS si každý něco najde. Včetně fotografů. Aplikace fotoaparátu nově nabízí možnost real-time úpravy hloubky u portrétních režimů. Vaše bokeh fotografie tedy mohou být ještě více efektní. Doposud šlo hloubku upravit až poté, co jste obrázek vyfotili. A pozor, konečně si užijete FaceTime skupinově, a to v počtu až 32 najednou připojených uživatelů.

Diskuze ke článku
Jen
Jsem zvědavý kdy to vypustí ven, ta chyba s nabíjením mě pije krev. Hlavně jsem zvědavý jestli to tu stejnou chybu opraví i na dalších modelech, dělá to i na ostatních.
Apple user
Kompenzaci nove emoji ? robi si pitchu :D ? Dual SIM sel na iphonu udelat uz davno omg. To je zase apple fanboy clanek.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze