Dropbox umožní správu složek offline, avšak jen platícím uživatelům

2

Dropbox nově přidává funkci, o kterou uživatelé již dlouhou dobu prosili. Jedná se o správu složek v offline režimu. Nově nebude problém průběžně ukládat aktualizovaná data ve složkách pro pozdější offline editaci. Dropbox však funkci nabídne jen prémiovým zákazníkům, tedy těm, kteří na služby platí.

Pokud používáte Dropbox, jistě jste si už zasteskli po chybějící funkci offline editace složek. Pokud ne, patříte mezi šťastlivce, pokud ano, potěší vás zpráva, kterou Dropbox právě uvolnil. Nově totiž nabídne možnost obousměrného ukládání vybrané složky, snadno se tedy můžete k souborům dostat i v momentě, kdy jste mimo pokrytí internetu. Následně můžete daný typ dokumentu editovat a jakmile se opět připojíte k internetu, data se odešlou na servery Dropboxu a opět se veškeré změny sesynchronizují s dalšími propojenými zařízeními pod vaším profilem.

TIP: Facebook Messenger integroval Dropbox, umožní rychlé sdílení dat

Dropbox

Smutnou zprávou je, že Dropbox novou funkci nabízí jen platícím zákazníkům, tedy zákazníkům, kteří mají předplacený rozšířený úložný prostor (Dropbox Pro, Business, a Enterprise). Pokud patříte mezi uživatele se základním účtem, synchronizace offline pro vás dostupná (alespoň prozatím) nebude.

Stáhnout Dropbox

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blogs.dropbox.com

Diskuze ke článku
Martin McČerný
Martin McČerný
Asi by se hodilo specifikovat, že jde o mobilní aplikaci. Z názvu a textu to není patrné. Pc klient se takto chová uz od začátku.
Radek

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze