Facebook Messenger integroval Dropbox, umožní rychlé sdílení dat

1

Pokud patříte mezi příznivce Messengeru a zároveň ukládáte svá data do cloudu na službu Dropbox, jistě vás potěší, že Dropbox je nově integrován přímo do aplikace od Facebooku. Nově tak bude sdílení dat a obrázků přímo z Messengeru mnohem jednodušší. Dropbox se jednoduše přidá mezi další aplikace dostupné v Messengeru.

Aplikaci Messenger od Facebooku nemusíme představovat, využívá ji již přes 900 milionů uživatelů po celém světě. Představovat nemusíme ani aplikaci Dropbox, která slouží pro snadnou zálohu vašich dat do cloudu. A když se spojí dva velikáni, uživatelům se uleví. Právě to se nově stalo, Facebook Messenger integroval do svého prostředí Dropbox a usnadnil tak sdílení vašich dat.

TIP: Facebook Messenger vám nabídne informace o vašem letu

Dropbox a Messenger

Pro sdílení dat z Dropboxu je nutné mít nainstalovanou aplikaci v paměti zařízení a v příslušné konverzaci stisknout možnost „další“ (ukrytou pod symbolem tří teček). Následně se objeví možnost instalace doplňku Dropbox, což následně propojí Messenger a vaše data uložená v cloudu. Následně už můžete sdílet vaše fotky, videa a GIF obrázky dle libosti.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Stáhnout Dropbox

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blogs.dropbox.com