Podívejte se na chytré hodinky od OnePlus. Představí se již zítra

2× aktualizováno
2
Podívejte se na chytré hodinky od OnePlus. Představí se již zítra
Fotografie: OnePlus
  • Očekávané hodinky od OnePlus byly již několikrát odloženy
  • Budou mít kruhový displej
  • Nyní je výrobce představí již 23. března

Aktualizováno 22. 3. 2021

Podoba chytrých hodinek OnePlus Watch je odhalena. Zveřejnil ji twitterový účet @UnboxTherapy, avšak co je podstatné, podobu následně sdílel oficiální účet OnePlus. Tím je de facto stvrzena podoba hodinek s kruhovým displejem a dvěma tlačítky na pravé straně. Povšimněte si, že nápis OnePlus bude na horní klávese.

OnePlus Watch

Aktualizováno 15. 3. 2021

O chytrých hodinkách od OnePlus toho prozatím mnoho nevíme, avšak brzy budeme mnohem moudřejší. Na oficiálním fóru výrobce se totiž objevila informace, že k představení OnePlus Watch, jméno prozatím není finálně potvrzeno, by mělo dojít 23. března po boku řady OnePlus 9.

OnePlus

Původní informace z 9. 11. 2020

V minulém měsíci bylo představeno OnePlus 8T, které jsme již také testovali. Výrobce navíc ukázal speciální edici inspirovanou chystanou hrou Cyberpunk 2077, o níž jsme vás informovali v minulém týdnu. Nyní se na weibo.cn objevily fotografie řemínku neznámých hodinek, jejichž design opět úzce souvisí s tématem Cyberpunk 2077.

OnePlus Watch

Na řemínku je vidět i logo OnePlus, a tak není pochyb o tom, že se jedná o již delší dobu vyhlížené chytré hodinky. Ty dle spekulací OnePlus připravuje, avšak jejich možné představení se stále odsouvá. Je tak možné, že se již pracuje i na speciální edici, ale ani ta nám nic neříká o tom, kdy bychom se hodinek mohli dočkat.

Diskuze ke článku
Lukas Klima
Lukas Klima
Jo, to vypadá dobře. Problém je, že se mluví o velikosti 46mm a to jsou už pořádné orloje. Bral bych něco jako galaxy watch active2, ale tak s týdení výdrží. Nabíjet hodinky obden by mě nebavilo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze