Divoká jízda západem a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Divoká jízda západem a další skvělé hry zdarma
  • Vyrazte s námi na akční jízdu jako ze sedmdesátých let na západě
  • Dále nás čeká kulečníkový fotbal nebo akční hackování se zpomalováním času
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma

Dnes pro vás mám další tipy na zajímavé hry zdarma. Začneme divokou jízdou, zahrajeme si fotbal a nakonec si zahackujeme.

FreeBox #224 – #DRIVE a Soccer Stars

#DRIVE

Vítejte ve světě akčních filmů ze sedmdesátých let. Vyberete si auto a vyrazíte na silnici. Jste doslova na divokém západě, takže silnice není nic moc. S předpisy si ale příliš starostí dělat nemusíte. Když na to přijde, policisty uplatíte koblihou. Hlavně se však snažíte sbírat zátky a projet co nejvíce měst, aniž byste u toho nabourali. Čas od času taky naberte palivo nebo získáte nějaký ten bonus. Dejte na mě, je to lepší hra, než jsem čekal.

#DRIVE

Stáhnout #DRIVE

Google Play (zdarma)

Soccer Stars

Představte si, že hrajete fotbalový kulečník. Alespoň tak nějak hra Soccer Stars působí. Snažíte se v ní vstřelovat góly, ale vaši hráči jsou disky, které po odpalu zůstanou na místě. Snadno se vám tak stane, že všechny nahrnete dopředu k útoku a nikdo nezůstane bránit. Pak bude jen otázkou času, než protivník vstřelí gól. A věřte mi, že dostat míč do brány není vůbec snadný úkol. Jakmile to však dostanete do ruky, je to výborná zábava.

Soccer Stars

Stáhnout Soccer Stars

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Flaming Core

Hra se vás snaží přesvědčit, že jste hackerem, který musí nabourat počítačové systémy. Nevěřte tomu. Prostě hrajete za kouli, která musí projít bludištěm. Při tom po vás budou střílet věže, do cesty se vám postaví překážky a nástrahy. Vy však máte v ruce jednu skvělou zbraň. Můžete zastavovat čas a měnit směr ve zlomku vteřiny. A třeba věže můžete snadno zlikvidovat. Jste sice jen koule, ale budete si připadat jak Neo z Matrixu.

Flaming Core

Stáhnout Flaming Core

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze