CyanogenMod 10.2 je ke stažení, používá Android 4.3

14

Populární alternativní ROM CyanogenMod má další stabilní verzi, která nese již číslovku 10.2. Instalační soubory ROM, která je postavena na Androidu 4.3 Jelly Bean, jsou postupně uvolňovány na oficiálních internetových stránkách. Vývoj CM 10.2 tímto končí a budou pro něj vydávány pouze aktualizace a bezpečnostní záplaty.

Spolu s CM 10.2 bylo ukončeno vydávání tzv. nočních sestavení (nightly builds) CyanogenMod, který je postavený na bázi Androidu 4.0.x Ice Cream Sandwich. Vývojáři nyní napnou všechny síly na vývoj CyanogenMod 11, jehož základem je zatím poslední Android 4.4 KitKat.

TIP: CyanogenMod Installer: revoluce v nahrávání ROMek (návod)

Maskot CyanogenMod

CyanogenMod v současnosti patří mezi nejpopulárnější alternativní ROM. Oficiálně podporuje již více než 70 zařízení, ale kromě toho existuje celá řada neoficiálních vydání, které jsou od CyanogenMod odvozeny.

Zdroje: engadget.com, cyanogenmod.org, plus.google.com

Diskuze ke článku
gj
Aspo niekto ma rozum ked nie vyrobca a venuje sa zariadeniam ako by sa malo
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Zaplať pánbůh za cyanogen... takhle má můj Ace android 4.2.2 místo 2.3.6. A krom hromady nových funkcí je to celé plynulejší, rychlejší a stabilnější.
neo taa
neo taa
Mi by zase na A4.3 chyběla možnost photo sphere.
thegrid
Bylo by dobré napsat, jakých telefonů se to týká. Na moji SII je stabilní zatím jen 10.1, což je dost otřesná podpora. Jiné portace už mají na stejný telefon android 4.4

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze