Tajný HTC Desire 516: nižší střední třída s 5palcovým displejem

5

HTC by se letos mělo více zaměřit na telefony střední třídy. To dokládá i nejnovější únik o doposud neznámém modelu Desire 516. Ten by měl vsadit na nízkou cenu v kombinaci s pětipalcovým displejem a průměrným hardwarem.

HTC Desire 516 unikl rovnou také na několika fotografiích a my si můžeme udělat představu o tom, jak bude vypadat. Již na první pohled je patrné, že vybočuje ze zaběhnuté designové linie One. Připravovaný model je spíše usedlejší, ale barevné kombinace by mohly vše vynahradit. Rozměry by měly být 140 × 72 × 9,7 milimetrů a hmotnost 173 gramů. Není se čemu divit, neboť Desire 516 vsadí na pětipalcový displej. Rozlišení je pak dle očekávání nižší – 960 × 540 pixelů by však v nižší střední třídě mělo dostačovat.

HTC Desire 516

Na zadní straně se bude nacházet pětimegapixelový fotoaparát s automatickým ostřením a přisvětlovací LED diodou. V další parametrech se již novinka bude rozdělovat na dvě verze. Ta hůře vybavená s označením Desire 516t nabídne čtyřjádrový procesor s taktem 1,3 GHz, 512 MB RAM a Android 4.2 Jelly Bean. Lépe vybavený Desire 516w vsadí na čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz, 1 GB RAM a Android 4.3 Jelly Bean.

O dostupnosti prozatím nepadlo ani slovo, ale primárně bude Desire 516 určen pro operátora China Mobile. Zda se s ním setkáme také v Evropě, je prozatím neznámé.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
WTF? ja to HTC nechapem, raz tak daju tlačitka raz daju len back a home, potom daju kapacitne back home multitasking, teraz zas kapacitne ale back home menu ? nechapem vobec....
FrozrLighting
Jak znám HTC, zabije to cenou
katka
Facebook
Vierka 53
Mám HTC 516 dual sim...uplne nanič tel.na microSD nedokážem presunúť nič...ináč funguje,fotí,ale ten uložný priestor má malú kapacitu..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze