Cyanogen má více uživatelů než Windows Mobile a Blackberry dohromady

41

Zaměstnanec Cyanogenu, Adnan Begovic, během konference Seattle Code Rush zvěřejnil čísla, která se týkají rozšíření Cyanogenu. A věřte, že jsou doopravdy zajímavá.

Begovic totiž prozradil, že Cyanogen v současné době používá přes 50 milionů uživatelů. To je velmi vysoké číslo i přesto, že nespecifikoval, jestli se jedná o součet uživatelů operačního systému Cyanogen OS (nachází se v některých telefonech) s ROM CyanogenMod pro Android nebo jen o jeden z nich.

Nejedná se ale o tak velké překvapení, jak by se mohlo zdát. Ačkoli některé zahraniční weby informovaly o tom, že Cyanogen využívá více uživatelů než BlackBerry a Windows Phone, jedná se o kombinaci BlackBerry + starý systém Windows Mobile, který Microsoft „pohřbil“ v roce 2005. Pravdou je i to, že Begovic nepromluvil o tom, jak se společnosti podařilo tato čísla získat, případně jakou metodou.

Zdroje: instagram.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
tom4as
Dokonca by som neváhal povedať, že k WM, BB môžeme prirátať aj WebOS, Meego, Sailfish či Tizen. Aj tak bude Cyanogen rozšírenejší. Pochváliť sa dá vždy, len treba vhodne nastaviť parametre porovnávania.
jarda
Lzou, aby vypadali zajimave.
Michal
To je zase kachna, já nevím, že se tu musí překopírovat každej prd, ale kvalitní článek to aby člověk pohledal.
mrtvá žížala
no pred par roky pamatuju ze CM byl prudce nestabilni a pokud nejaka aplikace do hodiny po instalaci nespadla, byl to vice nez zazrak. to velmi odrazuje k jakemukoliv pouzivani a delat si z lidicek testery neni proste pro kazdeho. at donesou rock stable system a muzem se bavit. stejnou ne-logikou ale postupuje i MIUI...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze