Odhalí se hybridní hodinky od LG zároveň s příchodem LG V40 ThinQ?

aktualizováno
Odhalí se hybridní hodinky od LG zároveň s příchodem LG V40 ThinQ?
  • Chytré hodinky od LG s původním názvem Timepiece by se nakonec mohly jmenovat LG Watch W7
  • Hodinky by měly snoubit to nejlepší z klasických i chytrých hodinek
  • Dle očekávání bude nasazen systém Wear OS od Googlu

Aktualizováno 29. 9. 2018

Nadcházející oficiální (a tentokrát snad již kompletní) představení LG V40 ThinQ by s sebou mohlo přinést rovněž oznámení nových chytrých hodinek. Ty by se mohly jmenovat LG Watch W7 a pravděpodobně se bude jednat o dříve oznámené hybridní hodinky pod názvem LG Watch Timepiece, které měly spatřit světlo světa již v červnu 2018. LG by se tímto krokem rádo podařilo spojit to nejlepší z obou dvou světů klasických a chytrých hodinek. S informací přichází Evan Blass na svém Twitteru.

Původní informace z 30. 4. 2018

Jihokorejské LG plánuje již velmi brzy představit své další chytré hodinky. Nazývat se mají Watch Timepiece a spekulace naznačují cosi o hybridní konstrukci. Mají kombinovat klasické analogové hodinky s displejem, na kterém se bude vyjímat operační systém Wear OS (dříve známý jako Android Wear). Samotný displej má disponovat úhlopříčkou 1,2 palce a rozlišením 360 × 360 pixelů. Celkové rozměry hodinek se mají zastavit na hodnotách 45,5 × 45,4 × 12,9 milimetrů. Prozatím neznáme vzhled hodinek, ale víme, že do nich výrobce vměstná baterii o kapacitě 240 mAh.

Rozhodně potěší certifikace IP68, což znamená, že hodinky nerozhází voda ani prach. O chod se má starat procesor Snapdragon 2100 a 768MB operační paměť. Známou klasiku stvrzuje i 4GB interní paměť. Párování proběhne přes Bluetooth 4.2 a nechybí ani Wi-Fi. Naopak se nemáme těšit na GPS či NFC. Nabíjení hodinek má probíhat skrze USB-C. Základní verze má být dodávána s 22mm silikonovým páskem, který však bude zaměnitelný za takřka jakýkoliv jiný. LG Watch Timepiece mají být představeny ještě v tomto týdnu a v prodeji se globálně objevit v červnu.

Diskuze ke článku
skacelp
Jestli budou k dostání stejně jako Sport Watch, pak proč o nich vůbec píšete?
mato
No tak od LG by som čakal webOS. A USB konektor nie je pre hodinky ideálny. ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze