LG V40 ThinQ oficiálně představeno, ale jen částečně...

17
LG V40 ThinQ oficiálně představeno, ale jen částečně...
  • LG V40 bylo oficiálně představeno na stránkách výrobce, specifikace budu však odhaleny později
  • Smartphone bude disponovat speciální povrchovou úpravou, která dodá hedvábný pocit a zároveň omezí nepříjemné otisky
  • Na zadní straně najdeme tři fotoaparáty, jeden údajně se světelností f/1.5
  • Tělo zařízení je stejně široké jako LG V30, displej však vyrostl na 6,4 palce díky zmenšeným rámečkům

LG V40 ThinQ, které mělo být původně ohlášeno až 4. října, se představuje o pár dní dříve. Bohužel ale jen napůl. Výrobce se nezvykle rozhodl oficiálně představit pouze vzhled produktu bez uvedení specifikací. Přestože je tedy již nová vlajková loď oficiálně uvedena na stránkách jihokorejského výrobce, detailní specifikace zůstávají s otazníkem.

Bezpečně víme, že nové LG nabídne tenčí rámečky než předchůdce, které mají obklopovat 6,4palcový displej. Šířka smartphonu by měla být stejná jako u LG V30, tedy 75,4 mm. Těšit se můžeme také na novou smyslně rudou variantu s názvem Carmine Red.

LG V40 ThinQ

Další novinkou má být speciální povrch, který má mimo jiné zajistit lepší držení telefonu v ruce. Vzadu je použito tvrzené sklo, které je pečlivě upraveno metodou pískování. Nová technologie zpracování má uživateli zajistit „hedvábný pocit“ při používání smartphonu. Zároveň si má však zadní strana uchovat svou odolnost, která je charakteristická pro tvrzené skla a nemělo by se tedy snadno poškrábat. Částečně by měl být rovněž eliminován problém s ulpívajícími otisky. Možná se tak LG podaří vyřešit problém s často extrémně kluzkými povrchy dnešních telefonů, které z ruky snadno vypadnou a opravy se pak mohou hodně prodražit, například jako u vlajkové lodi od Applu.

LG V40 ThinQ

Těšit se také můžeme na pětici fotoaparátů, jejichž přítomnost LG potvrdilo. Dva najdeme klasicky vpředu. Hlavní tři fotoaparáty na zadní straně budou horizontálně uloženy v mírně vystouplém oválu. Vše nasvědčuje tomu, že jedna čočka bude sloužit k zachycení širokoúhlých snímků, další dostane funkci teleobjektivu a hlavní snímač bude disponovat skvělou světelností f/1.5.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
Dalsi do sbirky nudy. :(
Vilém Jindra
Vilém Jindra
Teď ještě aby nemělo výřez a je to jasná volba
Martin
On tam je ale notch.
Macy
Zatim je pro mne jediny kandidat na vymenu za iPhone X pouze jeden... One Plus 6T, pokud to nejak neposerou

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze