Chytré hodinky Huawei Watch D vám mají umět změřit tlak i EKG

Chytré hodinky Huawei Watch D vám mají umět změřit tlak i EKG
Fotografie: Huawei
  • Hodinky budou vybaveny systémem HarmonyOS
  • Představení má proběhnout 23. prosince

Huawei dle informací z weibo.cn připravuje novou řadu chytrých hodinek, které mají nést označení Huawei Watch D. Na první pohled patrná změna tkví ve hranatém displeji. Zásadní však bude výbava hodinek, která se odkryla s únikem fotografií prodejního balení a taktéž samotných hodinek. Model Watch D bude schopný změřit krevní tlak, což je mezi chytrými hodinkami poměrně vzácná vlastnost. Na displeji se po změření dozvíte obě hladiny tlaku, které doplní hodnota pulzu.

Huawei Watch D

Budou zvládat i naměřit EKG. Dle spekulací Huawei spolupracuje se zdravotnickými institucemi v Číně, díky čemuž by hodinky měly zvládat uživatele upozornit na možné zdravotní komplikace na základě vývoje dat pravidelných měření. Jak jsme již naznačili, displej hodinek bude hranatý, konkrétně obdélníkového tvaru, přičemž na pravém boku budou dvě klávesy. Horní bude sloužit pro návrat domů, spodní vás zavede ke zdravotním funkcím. Prostředí hodinek zajistí HarmonyOS.

Představení hodinek Huawei Watch D je plánováno na 23. prosince, tedy na příští čtvrtek. V tuto chvíli není zřejmé, zda se novinka dostane i mimo čínský trh.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze